Gündem
21 Mayıs 2013 16:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

YILIN KEÇİSİ ÖDÜLÜ YILMAZ ÖZDİL'E VERİLDİ

Ölüdeniz Belediyesi'nin her yıl dağıttığı "Yılın Keçisi" ödülüne bu yıl Yılmaz Özdil layık görüldü.

Ölüdeniz Belediyesi'nin destekleriyle bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali komisyonu bu yıl yılın keçisi ödülüne Hürriyet Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'i layık görürken, 10 yılın keçisi olarak da Sunay Akın'ı seçti.
 
UĞUR DÜNDAR, MÜJDAT GEZEN, TÜRKAN SAYLAN..

 
Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz bir basın açıklaması yaparak; "Yılın Keçisi Ödülü" ve 21-23 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacak festival hakkında bilgiler aktardı.
 
YILIN KEÇİSİ YILMAZ ÖZDİL
 
Belediye Başkanı Yılmaz, bu yıl yılın keçisi ödülüne Yılmaz Özdil'in layık görüldüğünü söyleyerek, "Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında her yıl ülkemizin onurlu, dürüst, cumhuriyetin değerlerine ve Atatürk ilkelerine bağlı, ülke çıkarlarını cesurca savunan ve dik duruşunu her türlü koşulda bozmayan sanatçılarına, yazarlarına verilmekte olan "Yılın Keçisi" ödülü tüm bu özellikleriyle halkımızın teveccühünü kazanmış olan Hürriyet Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'e verilmiştir. Kendisini Festival komitemiz adına kutluyor, duruşunu saygıyla selamlıyoruz. Ödülünü takdim etmek üzere kendilerini 21-23 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali'ne davet ediyoruz" dedi.

YILIN KEÇİSİ ÖDÜLÜ KİMLERE VERİLMİŞTİ?
 
Ölüdeniz'de 10 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Kültür Sanat Festivali'nde yılın keçisi ödülüne Levent Kırca, Uğur Dündar, Abbas Güçlü, Müjdat Gezen, Banu Avar, Sinan Aygün, Türkan Saylan ve Türk Milli Takımı layık görülmüş ve ödülleri törenle sunulmuştu.