Medya
05 Eki 2013 14:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

YENİ YAZARI TARAF'LA KAFA BULDU; SANKİ TMSF BANA EL KOYMUŞ!

Taraf gazetesinin yeni yazarı Yiğit Karaahmet ilk yazısında gazetesinin anons hatasını tiye aldı.

Taraf'ın Karaahmet'in soyadını anons ettiği dünkü baskısında yeni yazarını "Karamehmet" olarak duyurması Twitter'da günün geyiğine konu olmuştu.

Yiğit Karaahmet "Dün ilk sayfadan artık Taraf’ta olduğumu duyururlarken soyadımı yanlışlıkla Karaahmet değil, Karamehmet olarak yazmışlar. Sanki bana TMSF el koymuş gibi." dediği yazısında ünlü iş adamı Mehmet Emin Karamehmet ve Yiğit Bulut'a atıfta bulundu.

Taraf yazarı "eski gazetemin eski patronu Mehmet Emin Bey’in laneti üstümden hiç ayrılmayacak galiba." derken köşesine kavuşmanın sevincini gizlemedi: Ay resmen günlük gazete. Hoşbuldum ayol!

İşte Karaahmet'in yazısındaki ilgili bölüm:

Yıllar sonra o hamur kâğıda döndüğümde ise günlük gazete bana hoşgeldin dedi. Dün ilk sayfadan artık Taraf’ta olduğumu duyururlarken soyadımı yanlışlıkla Karaahmet değil, Karamehmet olarak yazmışlar.

Sanki bana TMSF el koymuş gibi. Ecevit’i bir gün önce öldürme haberi hâlâ efsane olan eski gazetemin eski patronu Mehmet Emin Bey’in laneti üstümden hiç ayrılmayacak galiba.

Türk gazeteleri hâlâ Freudyen kayıyor, hâlâ çılgın, hâlâ unutkan.

Ama bu belki de bir işarettir. Belki de Karamehmet olarak başladığım bu yolculuk bir GSM şirketinin yüzde 51 ortağı olmamla sonuçlanır. Ya da medyaya giren her yiğidin başbakan danışmanı olması gibi beni de böyle bir kader bekliyordur.

Dedim ya anlatacaklarım var...

Ay resmen günlük gazete.

Hoşbuldum ayol!