Medya
27 Şub 2014 10:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Yeni Şafak yazarı Aydın Doğan'a ömür biçti; Bedelini 30 Mart sonrası ödeyecek!

"30 Mart'tan sonra Aydın Doğan için yeni bir dönem başlayacak" diyen Yeni Şafak yazarı Cem Küçük 'Doğan Grubu için yolu sonu gözüktü' iddiasında bulundu.

Aydın Doğan ve Doğan Grubu yayınlarının AKP cemaat savaşında aldığı pozisyonu eleştirmeye devam eden Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük iddialı bir kehanette bulundu.

'AYDIN DOĞAN TERCİHİNİ YAPTI BEDELİNİ ÖDEYECEK' YAZISI

Aydın Doğan'ın mevcut çatışmada net ve kesin bir tercih yaparak cemaatin yanında saf tuttuğunu savunan Cem Küçük "Kendisi yeni Erol Simavi'dir. Artık kendisi için yolun sonu görünmüştür." dedi. "Yakın tarihimizde Erol Simavi'ler, Cem Uzan'ların hali ortadadır. Bari bundan ders alsaydı Aydın Doğan." diyen Yeni Şafak yazarı "Ve 30 Mart'tan sonra Aydın Doğan için yeni bir dönem başlayacak." iddiasında bulundu.

İşte Küçük'ün yazısındaki ilgili bölüm:

30 Mart bir varolma savaşı. Ya darbeciler, cuntacılar kazanacak ya da millet. Ya vesayet egemen olacak ya demokrasi. Ya darbeyi savunan medya kalacak ya da sivil siyasetin yanında yer alan medya.

Aydın Doğan kararını vermiştir. Seçilmişlerin değil vesayetin yanında olduğunu göstermiştir. Milli Güvenlik Kurulu dün milli egemenliğimizi tehdit eden paralel yapılar üzerinde görüşüldü. Devlet artık kararını verdi. Devletin içinde imamlardan aldıkları talimatlarla yürüyen bu yapı bitirilecektir. MİT tırlarıyla ilgili başlayan soruşturma bunun ilk işaret fişeğidir. HSYK yasasının imzalanması da yakında başlayacak operasyonların önünü açmıştır.

Türkiye artık bir çete gerçeğiyle karşı karşıya. Bunu devlet de ilan etmiş durumda. Aydın Doğan keşke paralel yapının değil, demokrasinin yanında dursaydı. Yakın tarihimizde Erol Simavi'ler, Cem Uzan'ların hali ortadadır. Bari bundan ders alsaydı Aydın Doğan. Kendisi yeni Erol Simavi'dir. Artık kendisi için yolun sonu görünmüştür.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız