Medya
01 Ağu 2010 08:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

YAZ EKRANI İŞKENCEYE DÖNDÜ! HANGİ KANAL İYİ HANGİLERİ KÖTÜ?

"Yaz ekranında Programlar o kadar kötü ki ekran karşısında oturmak büyük eziyet."

Pogramlar o kadar kötü ki ekran karşısında oturmak büyük eziyet. En kötüsü hangisi diye bir ayırım yapmak çok zor. Çünkü hepsi birbirinden beter. Kanal olarak en kötüsü herhalde SHOW TV. “Cennet Mahallesi” ile başlıyor, “Yemekteyiz” ile devam ediyor, “Evcilik Oyunu” ile bitiriyorlar. Bundan daha kötü bir üçlü oluşumunu düşünmek bile insanı ürkütüyor.

ATV’de, posası çıkmış dizilerin tekrarı ve kötü filmler var. “Çocuklar Duymasın” dizisinin zilyonuncu tekrarından gına geldi.

FOX TV’nin programları kışın kötüydü, yazın daha da kötü oldu. Yine en iyisi KANAL D. En azından iyi dizilerin tekrarını gösteriyorlar.

STAR TV’yi de unutmamak gerek. Canım Türkiyem’in dünya çapındaki ünlü sanatçısı Mehmet Ali Erbil’in inanılmaz bir başarıyla sunmaya devam ettiği “Çarkıfelek” yarışmasını izlemeye 70 milyon olarak doyamıyoruz.

TRT 1 için fazla birşey söylemeye gerek yok.

Hiç izlenmediği için işkence olmaktan çıkıyor. KANALTÜRK, ünlü assolist Petek Dinçöz’ü “Arım, Balım, Peteğim” programıyla ekranlara geri getirerek yayın akışındaki işkenceye “bonus” yaptı.

TV 8’in programları o kadar karışık ki işkenceyi çorbalamışlar. FLASH TV’yi günde 15 dakika eğlenmek için izleyebilirsiniz. 15 dakikadan sonrası ise yavaş yavaş işkenceye dönüyor.

BLOOMBERG’de duayen magazincilerimizden Kenan Erçetingöz’ün “60 Dakika”sının yarısı fazla geliyor. Oylum Talu’nun güzelliği olmasa “Faruk Bayhan”lı “İkonoskop” hiç çekilmez.

HABERTÜRK’de aşırı dozda ciddi bir tarihçi Murat Bardakçı bağımlılığı var. “Tarihin Arka Odası” gibi belgesel niteliğindeki bir programı oyuncu Pelin Batu ile şova çevirmeye çalışıyorlar ve yayını saatlerce uzatıyorlar. Geçenlerde 8.5 saat canlı yayın yaparak kendi rekorlarını kırdılar.

Geri kalan 15.5 saatte de Hulki Cevizoğlu’nun “Ceviz Kabuğu”nu yayınlasalar HABERTÜRK’ün 24 saati tam istedikleri gibi olacak.

Hele bir de “Teke Tek” gibi 3D görüntülü verirlerse keyfine doyum olmaz. Ekran işkencesinin sonu yok.

Allah hepimize sabır versin!

Cem CEMİNAY / VATAN

ETİKETLER
#cem ceminay