Medya
11 Haz 2022 11:23 Son Güncelleme: 11 Haz 2022 11:25

Ünlü ekran yüzü CNN TÜRK’e veda etti! 15 yıldır görev alıyordu…

2007 yılından bu yana CNN Türk’te programlar sunan deneyimli isim yönetime istifasını sundu.

Editör ve sunucu olarak görev aldığı CNN Türk’te pek çok önemli programa imza atan Sinan Kunter, yönetime istifasını sundu.

Son olarak, CNN TÜRK’te ‘Memleketim’ adlı seyahat programını hazırlayıp sunan deneyimli televizyoncunun programı yayından kaldırılmış ve kendisine kamera arkasında ve muhabir olarak haber merkezi yayınlarında görev verilmişti. Televizyonda program yapmaya devam etmek isteyen Kunter'in istifa kararını da bu yüzden aldığı konuşuluyor.

Cuma günü CNN TÜRK Program Koordinatörü Yasemin Tüzemen ve çalışma arkadaşlarıyla vedalaşan Sinan Kunter istifasını ve yeni işini henüz sosyal medya hesabından açıklamadı.

 

SİNAN KUNTER KİMDİR?

Kanalda çalışmaya kültür-sanat muhabirliği ile başlayan Sinan Kunter, Nefise Karatay’la Afiş, Eda Taşpınar’ın sunduğu Trendikon, Enver Aysever’le Aykırı Sorular, Hakan Çelik ile Hafta Sonu gibi programların editörlüğünü yapmıştı.

Özel programlarla ekrana çıkmaya başladıktan sonra kanalın seyahat programlarının yüzü oldu. Dünya Avucunuzda ve Her Sabah Bir Liman gibi kanalda yüksek izlenme oranına ulaşan programları hazırlayıp sundu. CNN TÜRK’te yayınlanan Taha Akyol imzalı belgesellerin de seslendirmesini yaptı.