Politika
09 Mayıs 2022 23:44 Son Güncelleme: 09 Mayıs 2022 23:47

Ümit Özdağ'dan Bakan Soylu hakkında çarpıcı iddia: "Benim öğrencim olan bürokratları..."

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında "Bu ülkede istihbaratçı yetiştirdim, polis yetiştirdim. Bana bilgi de veriyorlar" diyen Özdağ, yeni bir paylaşımda bulunarak İçişleri Bakanlığı'nda çalışan öğrencisi olmuş bürokratların işten çıkarılmaya başlandığını iddia etti.

Sığınmacı karşıtı açıklamaları ile gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir polemik yaşamış ve hemen ardından katıldığı bir canlı yayında istihbaratçılar ve polislerden bilgi aldığını söyleyerek yeni bir tartışma yaratmıştı. Açıklamalarında Özdağ, "Bu ülkede istihbaratçı yetiştirdim, polis yetiştirdim. Bu insanlar bana güveniyorlar, beni seviyorlar. Bana bilgi de veriyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

BAKAN SOYLU'YA YÖNELİK SERT İFADELER

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nda çalışan öğrencisi olmuş bürokratların işten çıkarılmaya başladığını iddia ederek Bakan Soylu'ya yönelik yine sert ifadeler kullandı.

"SOYLU, BENİM ÖĞREMCİM OLANLARI İŞTEN ATMAYA BAŞLAMIŞ"

Paylaşımda Özdağ, "Soylu, İçişleri Bakanlığı'nda çalışan ve benim öğrencim olan bürokratları işten atmaya başlamış. Utanç verici gerçekten utanç verici! Süleyman benim yüzlerce öğrencim bakanlıkta, hepsini mi atacaksın? Korku işte böyle bir şeydir. Ben korkmuyorum. Sen korkuyorsun. Çünkü korkaksın!" dedi.