Politika
25 Nis 2024 13:12 Son Güncelleme: 25 Nis 2024 13:16

AKP Grup Başkanvekili "helal" Rolex'i çıkardı

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun 592 bin liralık Rolex saati günler geçmesine rağmen gündemden düşmezken, "helal yoldan kazandım, takmaya devam edeceğim" dediği saatini çıkarttı.

AKP Grup Başkavekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM'de misafir ettiği davetlileriyle çekip sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf günlerdir konuşuluyor. O fotoğrafın konuşulmasının sebebi ise Yenişehirlioğlu'nun 592 bin liralık Rolex saati olmuştu.

"HELAL YOLDAN EDİNDİĞİM SAAT"

Yenişehirlioğlu, gelen tepkilerin ardından o fotoğrafı sosyal medya hesabından silip açıklama yapmıştı. "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" diyen Yenişehirlioğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Tweetlerde görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim."

SAATİNİ ÇIKARTTI

23 Nisan resepsiyona katılan Yenişehirlioğlu'nun saatini çıkardığı anlar kameralara takıldı.