Politika
29 Kas 2022 12:13 Son Güncelleme: 29 Kas 2022 12:36

Ümit Özdağ, Soylu'yu duyunca makineli istedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, sosyal medyadan yayınladığı videoda bir 'airsoft' oyuncak silah atış poligonunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili sözleri gündem oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı gergin diyalogla gündemde olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ‘mayınlı’ pastanın ardından bir kez daha Süleyman Soylu’ya göndermede bulundu.

Özdağ, son olarak, bir ‘airsoft silah’ atış poligonunda atış yapacağı sırada yanındaki parti görevlilerinden birinin, ''Süleyman varmış gibi'' sözüne, ''O zaman makineli tüfekle atayım'' diyerek yanıt verdi.

"ALTILI MASAYI DEVİRDİNİZ"

Poligonda hedeflere atış yapan Özdağ'ın 6 adet hedefi vurmasından sonra partililer tarafından altılı masa benzetmesi yapılarak "Altılı masayı devirdiniz" yorumları yapıldı.

AIRSOFT SİLAH NEDİR

Airsoft oyuncağı, Airsoft oyununda kullanılan gerçeğine oldukça benzeyen tüfek, tabanca vb. silahların genel adıdır. Airsoft oyunu, bir askeri simülasyon oyunudur. Oyuncaklar, mühimmat olarak 6 mm'lik, biyolojik olarak çözülebilen plastik boncuklar kullanır.