Medya
28 Nis 2022 01:02 Son Güncelleme: 28 Nis 2022 01:09

Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e 'Fenerbahçe' yanıtı: "En iyi bilenlerdendir..."

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil tv100'de ekranlara gelen Az Önce Konuştum programında Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçilen Uğur Dündar hakkında konulmuştu. Dündar'dan, Özdil'e yanıt geldi.

Candaş Tolga Işık her hafta sanat, spor, siyaset dünyasının önemli isimlerini ağırlıyor. Sevilen program Az Önce Konuştum'a bu hafta gazeteci Yılmaz Özdil konuk oldu. Türkiye'nin gündemi hakkında açıklamalarda bulunan Özdil, geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçilen meslektaşı Uğur Dündar hakkında da konuştu.

 Futbolda fanatik Göztepeli olduğunu söyleyen Özdil, "Uğur ağabey gerçekten çok iyi bir Fenerbahçelidir. Ona seçim sürecinde yöneltilen eleştirilere ben çok üzüldüm hiç birini hak etmiyor. Çok iyi bir Fenerbahçelidir, Fenerbahçeyi konuşurken gözleri dolar, Fenerbahçe için de çok iyi bir tercih oldu" sözlerini kullandı.

 Özdil'in bu sözlerine Uğur Dündar sosyal medya üzerinden "Değerli kardeşim Yılmaz Özdil benim nasıl Fenerbahçeli olduğumu en iyi bilenlerdendir. Kendisine çok teşekkür ediyor sevgilerimi iletiyorum" şeklinde yanıt verdi.