Medya
24 Tem 2010 10:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

TÜRK MALI'NDA OYNAMAK ONU MUTLU ETMEDİ! HANGİ OYUNCU ROLÜNDEN RAHATSIZ?

Show TV'de yayınlanan dizi ekranların yeni fenomeni oldu.Ancak önemli karakterlerinden biri Türk Malı'ndan ayrılmak istediğini açıkladı.

‘Türk Malı’ndan ayrılmak istedi

“Türk Malı” dizisinin, hele hele de “Ezel” gibi fenomen bir dizinin karşısında bu denli başarı elde etmesini kimse beklemiyordu.
Tayfun Güneyer’in yazıp yönettiği dizi zoru başardı ve ekranların yeni fenomeni oldu.
Dizinin yakaladığı başarı “Türk Malı”na katkı sağlayanları memnun etti.
“Ezel”i atv’ye kaptıran Show TV yöneticileri, daha az paraya aynı reyting başarısını “Türk Malı” ile yakaladığı için mutlu...
Projenin sahibi Tayfun Güneyer, yapımcıları ve “Türk Malı”nın başrol oyuncuları mesut...

Dizide önemli karakterlerden birini canlandıran Devin Özgür Çınar’ın, “Türk Malı”ndan ayrılmak istemesi, bir işte herkesi memnun etmenin mümkün olmadığını bir kez daha gösterdi.

Devin Özgür Çınar, bir yandan “Türk Malı”ndaki rolünden yana mutlu olmadığını, diğer yandan da sağlık sorununu gerekçe gösterip yeni yayın döneminde diziden ayrılmak istedi.

Çoğu zaman sette yazdığı senaryolarla ekran karşısındakileri kahkahaya boğan Tayfun Güneyer ile “Türk Malı”nın yapımcılarından Ali Gündoğdu ne yaptı etti, Devin Özgür Çınar’ı en azından “şimdilik” kalmaya ikna etti.

Öyle sanıyorum ki Güneyer ile Gündoğdu, oyuncuya yeni yayın döneminde daha ağırlıklı rol yazacağına dair söz vererek onu ikna etti.
Ancak Güneyer, Çınar’ın canlandırdığı karakteri ne kadar ön plana çıkarmak istese de “Türk Malı”nın başarısı Şafak Sezer’le Binnur Kaya’nın canlandırdığı “Erman  Abiye Kuzu” çiftine endeksli.

Çünkü seyirci bu ikilinin didişmelerini sevdi.
“Türk Malı”ndaki diğer karakterler işin garnitürü, çerezi...
Diziyi yazan ve çeken Tayfun Güneyer istese de, “Erman” ve “Abiye”den rol çalıp Devin Özgür Çınar’a verse de, “Seval”i “Kuzu”lar gibi fenomen yapması zor gibi...

Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET