Medya
16 Nis 2021 21:33 Son Güncelleme: 16 Nis 2021 23:31

TRT’de bir üst düzey atama daha! Kim, hangi göreve getirildi?

TRT’de yaşanan üst düzey değişimlere bir yenisi daha eklendi. TRT Genel Sekreterliğine, daha önce İBB'de ve İstanbul Valiliğinde görev yapan isim getirildi.

2018’de dönemin İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın basın danışmanlığını yapan ve ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın basın danışmanlığı görevinde bulunan İbrahim Keleş, TRT Genel Sekreterliği'ne getirildi.

Keleş'ten önce bu görevi Ali Sağlam yürütüyordu.

İBRAHİM KELEŞ KİMDİR?

1979 Erzurum doğumlu İbrahim Keleş, lisans eğitimini Girne Amerikan Üniversitesi, Basın Yayın bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını aynı üniversitede yazan Keleş, 2014 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde doktoraya başladı.

Kariyerine 1998 yılında foto muhabiri olarak başlayan Keleş, muhabirlik, spikerlik, radyo programcılığı, televizyon programı yapımcı ve sunuculuğu, canlı - aktüel televizyon programı yönetmenliği yaptı.

Reklam ve organizasyon alanında faaliyet gösteren özel bir firmanın genel müdürlüğünü yaptığı dönemde, birçok kamu kurum ve kuruluşu ile birlikte özel kuruluşların da kurumsal kimlik ve kurumsal iletişim çalışmalarını gerçekleştiren Keleş, ayrıca uluslararası organizasyonları yönetti.

Keleş, 2018 Ocak - 2019 Mart tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı, 2019 Eylül- 2021 Mart tarihleri arasında ise İstanbul Valiliği Basın Danışmanı olarak olarak kariyerine devam etti.