Gündem
16 Ağu 2010 15:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:33

tercihet.com'LA HEDİYE ALMA ŞEKLİ DEĞİŞİYOR!

Yeni bir “hediye alma şekli" doğuyor. Aldığınız hediyenin beğenilmeme ihtimali ortadan kalkıyor. Nasıl mı?

Tercihet.com nedir?

 

Yeni bir “hediye alma şekli”dir. Siteden bir hediye paketi aldığınızda içinden bir çok hediye çıkar. Sizin hediyenizin beğenilmeme ihtimali ortadan kalkar.

 

Sistem Nasıl Çalışır?

 

Bunu 99 TL bedelli “tercihet no:3 paketi”ne göre açıklayalım. Bu paketin içinde 14 farklı aktivite bulunmaktadır. Siz bu paketi arkadaşınıza hediye edersiniz. Arkadaşınız paketin içeriğini inceler, bu 14 hediye aktiviteden birini beğenir ve tercih eder. tercih@tercihet.com adresinden bize arzu ettiği aktiviteye ne zaman katılmak istediğini belirtir. Tüm organizasyonu biz yaparız ve kendisine bir katılım belgesi göndeririz. Bu belgeden bir çıktı alır ve aktivite tarihinde aktivitesini kullanmış olur. Siz de “en farlı hediye”nin sahibi olursunuz!

 

Paketler Hakkında

 

Şu anda aktif olan iki paketimiz var. Önümüzdeki dönemlerde açılacak paketler ile bu sayı 16ya ulaşacak.

 

Paketlerimizde, “Ebru Kursu, Kişiye Özel Masaj, Salsa Dans Kursu, Bowling, Pilates Kursu, Yemek Yapım Kursu, Yelken Eğitimi, Tenis Kursu, Danışmanlık, Wing Tsun eğitimi” ve daha fazlası bulunmaktadır.

 

Hakkımızda

 

Bu fikri, başında Erşah Kahraman’ın bulunduğu  “Mr. Hero’s Fikir Ofisi” isimli şirket hayata geçirdi. İşlerinin %80’ini internet satışlarının oluşturduğu “Mr. Hero’s Fikir Ofisi” satış fikirlerinin yaratıldığı genç ve dinamik bir yapıya sahiptir. Önümüzdeki dönemlerde “www dünyasında” kendinden bahsettirecek projelere imza atmayı hedeflemektedir.

 

 

ETİKETLER
#hediye #tercihet.com