Medya
31 Ara 2010 13:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:55

TELEVİZYONLAR YILBAŞI GECESİNE NASIL HAZIRLANDI KANALLARDA NELER VAR?

Televizyonlar artık sahip oldukları dizilerle var olmaya alıştılar. Eskiden yapılan özel çekimler, büyük prodüksiyonlar kalmadı..

1 Ocak gazetelerin en çok sattığı gündür, bu yüzden yetişsin diye sayfalar baskıya erken yollanır. 

Oysa 31 Aralık gün ve gecesi dünya genelinden renkli görüntülerin geldiği, insanların habere olan açlıklarının arttığı bir gündür. O yüzden yılbaşı ekranını yazarken haber kanalları üzerinden  gideyim dedim. 

24 HABERE DEVAM EDİYOR
24 işini aynı ciddiyetle götüren kanalların başında geliyor ve 31 Aralık gün ve gecesinde aynı ciddiyetle haber vermeyi sürdüyor Hem de yedek kadroyla değil asıl kadrosuyla... Kafa Dengi’nden seçmeler,Yeraltı ve unutulmaz eserleri izleyicilerle buluşturan Bir Şarkısın Sen yılbaşı günü kulakların pasını silecek.

Dizi yoksa diğer kanallar yok

Televizyonlar artık sahip oldukları dizilerle var olmaya alıştılar. Eskiden yapılan özel çekimler, büyük prodüksiyonlar kalmadı zaten.
 
NTV düetlere güveniyor

NTV’nin 31 Aralık gecesi için hazırlağı yayın akışında ünlü sanatçılara yaptırılan düetler var. Çekimler önceden tamamlandı, tanıtımlar haftaralardır dönüyor zaten.
 
Alternatif kanallar

Samanyolu Haber, Haber 7 gibi kanallar da 31 Aralık gün ve gecesi haber vermeyi sürdüren kanallar arasında.
 
CNN Türk ekranı  Tümer’e emanet

CNN Türk yılbaşı gecesini Saba Tümer’e emanet etmeyi tercih etmiş. Saat 23:30’dan itibaren Tümer yayınında Ferhat Göçer, Ziynet Sali, Hande Yener gibi isimleri ağırlayacak, onlara piyanoda Sinan Akçıl eşlik edecek. Bu isimlerin çoğu yılbaşı gecesi başka yerlerde çıkacağı için belli ki bu program da banttan yayınlanacak.
 
Yıldızlar gece parlar

CINE 5 yılbaşı akşamı alternatif olarak akıllı bir iş yapmış.

Ömür Göksel, Erol Büyükburç, Yaşar Özel, Ayten Alpman ve İlham Gencer gibi yıllara meydan okuyan devlerle izleyenlere nostalji ve müzik dolu bir gece yaşatacak.


Asabi ADAM / STAR GAZETESİ