Medya
25 Oca 2014 14:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Takvim'den son bomba; Öfkeli ananaslar!

Sıra dışı haberleriyle gündeme gelen Takvim gazetesi bu kez TÜSİAD’ı odağına aldı ve iş adamlarını öfkeli ananaslar olarak nitelendirdi. İşte o haber…

Fethullah Gülen'in telefon görüşmelerinde ortaya çıkan ve Gülen'le çıkar ilişkisi içinde bulunan patronların sessizliği devam ediyor. Gülen'in talimatıyla Uganda'da 3 milyar dolarlık rafineri ihalesine girmesi sağlanan Mustafa Koç bu ilişki ağının ortaya çıkmasının ardından ağır stres yaşadı ve tedavi için ABD'ye gitti. Öfkeden deliye döndüğü söylenen Koç'un tedavisi devam ederken Türkiye gelişinin de uzadığı öğrenildi. Gazetesinde cemaat ve Gülen hakkında tek satır olumsuz haber çıkmayacağının garantisini veren Turgay Ciner de bu sözlerinin ifşa olmasının ardından soluğu yurtdışında aldı. Ciner yurda dönerken suskunluğunu bozmadı.

CENAZEDE BULUŞTULAR
Medyada en çok görünen patronlardan olan Ali Sabancı da, Gülen ile çıkar ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından kayıplara karıştı. Gazetemizin sorularını yanıtsız bırakan Ali Sabancı, iki haftadır ortalıkta görünmüyor. Mehmet Nazif Günal da bu sessiz gruba uymaya devam ediyor. Bu arada Fethullah Gülen ile yakın ilişki içine girip iş dünyasında menfaat sağladığı iddia edilen diğer patronların paniği de devam ediyor. Son olarak ünlü işadamı Nusret Arsel'in cenazesinde bir araya giren patronlar, isimlerinin gizli kalması için ne yapmaları gerektiğini ve kendilerinin de ifşa olması durumunda ne yapacakları konusunda uzun uzun konuştu.

Takvim