Medya
10 Ara 2019 09:30 Son Güncelleme: 10 Ara 2019 10:21

Star yazarından ilginç çıkış! "FETÖ'nün siyasi ayağını AK Parti'de aramak..."

AKP eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Resul Tosun bugünkü yazısında, FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmalarına dair ilginç bir çıkışta bulundu. Tosun, FETÖ’nün siyasi ayağını iktidar partisinde aramanın akıl dışı bir arayış olduğunu ifade etti.

AKP eski milletvekili ve iktidara yakınlığı ile bilinen Star gazetesi yazarı Resul Tosun, bugün yazısında FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmalarını köşesine taşıdı. 

‘FETÖ’nün siyasi ayağı açıklanmalı’ denilerek, iktidar partisinin töhmet altında bırakılmaya çalışıldığını iddia eden Tosun, "İktidar partisinin, hizmet diye anılan sonra FETÖ’ye dönüşen cemaat fertleriyle ilişkisi de her TC vatandaşıyla ilişkisiyle aynıdır. ‘Ne istediler de vermedik’ söylemi sadece onlar için değil bütün vatandaşlar için geçerli bir söylemdir. " dedi.

FETÖ’nün siyasi ayağını iktidar partisinde aramanın ise akıl dışı bir arayış olduğunu ifade eden Tosun'un yazısının son bölümü şu şekilde;

"FETÖ’nün siyasi ayağını iktidar partisinde aramak Nasreddin Hoca’nın karanlık odada kaybettiği iğneyi bahçede araması gibi akıl dışı bir arayıştır. 

Aynı durum MHP için de geçerlidir.

Eğer FETÖ için siyasi ayak aranacaksa geriye iki parti kalıyor. CHP ve HDP.

Önceki yazımda işaret ettiğim gibi takip ettiği politikalarla CHP -kasten veya sehven- FETÖ’ye açıkça hizmet etmektedir.

HDP de ona destek vermektedir!

CHP, bu örgütten giden tapeleri sahiplenip meclis kürsüsünde okuyarak, teröristleri savunarak, kontrollü darbe diyerek, OHAL’in kaldırılmasını isteyerek ve de adalet mottosunu kullanarak hem FETÖ hem PKK teröristlerini yüreklendirmektedir. 

FETÖ ve yandaşları CHP’yi bu girişimleri için alkışlayıp desteklerken FETÖ’nün siyasi ayağını iktidar partisinde mi aramak gerekir? 


Yoksa işgal ettiği mevkii FETÖ’ye borçlu olanların partisinde mi? "