Medya
24 Mayıs 2014 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:12

Star yazarı Özdil'i 'ironik' dille vurdu! Delikanlı duruş sergiledi(!) Çünkü hep aşağılıyor!

Star yazarı Hikmet Genç, Soma'da ölen işçiler için ‘Müstahak’ cümlesiyle tepki çeken Yılmaz Özdil’i ironik bir dille eleştirdi.

A Haber’de dün akşam Haktan Uysal’ın moderatörlüğünde yayınlanan ‘Gündem Özel’de Prof. Dr. Burhaneddin Duran, Gazeteciler Avni Özgürel, Ferhat Ünlü, Hikmet Genç ve İşadamı Korkmaz Karaca konuktu.
Programda Star yazarı Hikmet Genç, Soma'da ölen işçiler için ‘Müstahak’ cümlesiyle tepki çeken Yılmaz Özdil’i ironik bir dille eleştirdi.
“VATANDAŞI AŞAĞILADIKÇA AŞAĞILIYOR”
Birtakım yazarların muhalif kimlikleriyle  hemen Soma faciası diye zıplayıp hemen bunu iktidara karşı yeni bir malzeme olarak kullanmış olması, ahlaki ve insani değildir, alçaklıktır. Çünkü ben böyle bir faciadan sonra birilerini koruma derdine düşmedim, bekledim. Kim yaptı, trafo muydu, yüksek karbonmonoksit miydi, denetim yetersiz miydi?

Bugün Türkiye’de ne olursa olsun bu facia olur, kaza olur, sabotaj olur, terör olur, Berkin, Gezi olur, Parlamento’daki siyasetin yetersizliğinden dolayı sıkışmış bir gaz var, bu adamlar da gazı püskürtüyor. İronik bir ifade kullanarak söyleyeceğim. Burada en delikanlı duruşu gösteren Yılmaz Özdil’dir. İronik dedim baştan ama, parantezi öyle açalım.

Çünkü bu adam zaten AK Parti’ye oy verenler için göbeğini kaşıyan, kafası çalışmaz, onun yine adamları proteinden boyları uzamamış, kıllı bacaklı diye aşağıladıkları bir grup var. “Bunlar bidon kafalı, siz salaksınız, AK Parti’ye o veriyorsunuz” diyor. Vefat edince de “İyi ki geberdiniz” diyor.
“DELİKANLI DURUŞ SERGİLEDİ (!) ÇÜNKÜ HEP AŞAĞILIYOR!”
Burada düz çizgi var, delikanlı duruş bu(!). Özdil Soma’ya Cüneyt Özdemir gibi gidip baret taksaydı derdim ki bu adam kıvırdı. Bu adam zaten o insanlardan nefret ediyor. Bu adam bunu defalarca yaptı. İnsanlar hayatını kaybetmişse, yetimler varsa bunun üzerinden siyaset yapmak bir yana dursun adam “hak etmişler” diyor.
Bidon kafalı diyen, insanları aşağılayan bu adam bunlar hak etmişler, bu insanlar memlekette olmasa da olur diyor. Düz çizgisi var, delikanlılık manasında bunu söylüyorum.