Medya
12 Mayıs 2019 14:36 Son Güncelleme: 12 Mayıs 2019 14:45

Star yazarı: Başı ağrıdığında soluğu Külliye’de alan sanatçılar nerede?

Star yazarı Ersoy Dede, Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için "Her şey çok güzel olacak" diyen sanatçılara karşı, AKP'ye yakınlığıyla bilinen sanatçıları açıklama yapmaya çağırdı

"Bir celebrity tayfası böyle pozisyon alırken karşılarında bir tek Tuğba Ekinci’nin olması" diyen Dede, "Nerede Ajda Pekkan? Nerede Sibel Can? Nerede Orhan Gencebay? Nerede Fuat Güner? Nerede Zerrin Özer? Yine Erdoğan’ın iftarında selfie yarışına girmeye devam mı edecekler?" ifadelerini kullandı.

Ersoy Dede'nin ‘REİS için ölürüm diyen Galatasaraylılar’ neden susuyor?"  başlıklı yazısınınilgili bölümü şöyle:

"Ne yani Cem Yılmaz’ın AK Partili olduğunu mu zannediyordunuz? Sadece birileri “Erdoğan’dan yana” duruş ortaya koyduğunda, “sanatçı dediğin tarafsız olur arkadaş” deyip parmak sallayanların şimdi İmamoğlu için propaganda yapmaları tartışma konusu. Ama o kadar da olur. Nitekim beni bu “her şey çok güzel olacak” etiketiyle twit atanlar çok da fazla ilgilendirmiyor. Bir celebrity tayfası böyle pozisyon alırken karşılarında bir tek Tuğba Ekinci’nin olması. İyi de Yılmaz Erdoğan’ın muadili Tuğba Ekinci midir?Nerede Ajda Pekkan? Nerede Sibel Can? Nerede Orhan Gencebay? Nerede Fuat Güner? Nerede Zerrin Özer? Başı ağrıdığında soluğu Külliye’de alan sanatçılar nerede? Twit atsınlar demiyorum. Pek çoğunun belki twitter hesabı bile yoktur. Ama mesaj verebilecekleri diğer kanallar açık… Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener ahlaksızca linç ettiğinde Erdoğan’ın göğsünü siper ettiği bu sanatçılar nerede arkadaş?“Biz İmamoğlu lehine twit atmadık ama” deyip çıkacaklar mı işin içinden? Yine Erdoğan’ın iftarında selfie yarışına girmeye devam mı edecekler? "