Medya
14 Oca 2009 12:56 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:29

ŞOK!.. ŞOK!.. ERGENEKON TUTUKLUSU ALBAY GAZETECİLERİ DE FİŞLEMİŞ!..

Son dalga Ergenekon operasyonunda tutuklananlardan emekli Albay Avukat Mustafa Levent Göktaş'ın Ankara'daki büro ve evinde, 62 CD ve DVD bulundu.


Son dalga Ergenekon operasyonunda tutuklananlardan emekli Albay Avukat Mustafa Levent Göktaş'ın Ankara'daki büro ve evinde, 62 CD ve DVD bulundu.

Göktaş'ın ev ve işyerinde yapılan aramalarda çok gizli kayıtlara, özel video görüntüleri ve fotoğraflara ulaşıldı.

Göktaş'ın şahsi arşivindeki dokümanlar, Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un bile fişlendiğini ortaya çıkardı.

Göktaş'a ait belgelerde yüksek yargı mensuplarına ilişkin kayıtlar, yüksek yargıçlarla üst rütbeli komutanların birlikte çekilmiş fotoğrafları da ele geçirildi.

Göktaş'ın gazetecileri de fişlediği ortaya çıktı.

İşte savcının sorduğu Göktaş'ın yanıt vermediği gazetecilerle ilgili soru:

"Akredite basın listesi" isimli dosya içerisinde basın yayın organlarının sahipleri yöneticileri ve muhabirlerinin siyasi görüş ve yayın politikaları hakkında askeri yetkililerce yapılmış değerlendirme listesinin fotoğraflarının bulunduğu tespit edilmiştir, bilgi veriniz.

İlker Başbuğ'un Kızını Bile Fişlemiş

Emekli albay Göktaş'ta bulunan belgeler içinde "Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve danışmanlarıyla ilgili notlar" vurgusu dikkati çekti. Bu kapsamda en ilginç ayrıntı ise Org. Başbuğ'un kızının bir büyük holdingde "uzman" olarak işe girmesi oluşturdu. Bu belgeler arasında ayrıca, "Birçok yüksek rütbeli askeri personelin ailesiyle ilgili çok özel bilgilere" de yer verildi.