Medya
10 Kas 2008 15:02 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:23

SHOW TV IŞINLAMAYI SEVDİ!.. ALİ KIRCA KORCAN KARAR'DAN SONRA KİMİ IŞINLAYACAK?..

Önce CNN yaptı ancak Show TV'nin ışınlama perfonmansı açıkçası alkış topladı. Işınlama yarın yine olacak ancak bu kez....

CNN'in ABD seçimlerinde merkez stüdyolarına ışınladığı muhabir, Show TV'yi harekete geçirdi, onlarda Korcan Karar'ı İstanbul'a ışınladı. Açıkçası Ali Kırca ve Show TV'nin teknik ekibinin "ışınlama performansı" yada teknik ismiyle hologramı CNN'e göre daha ustacaydı.

Öte yandan Ali Kırca ve ekibinin bu başarısının ardında saatler süren bir emek yatıyor. Kırca ve ekibi, CNN'de gördükleri ışınlamanın ardından uzun süre kafa yordu ve bu konuda teknik ekipten yardım istedi. CNN'nin onlarca kamera yardımıyla gerçekleştirdikleri ekran hilesini, Show TV ekibi tek bir kamerayla ve daha ustaca yapınca, hologram bir kaç kez stüdyoda tekrarlandı. Tüm denemelerden olumlu bir sonuç alınınca önce Bakan Cemil Çiçek'i Ankara'dan ışınlamayı düşünen Kırca, ne olur ne olmaz diyerek Korcan Karar'da karar kıldı.

Öte yandan gazeteciler.com'un kulağına gelen bir fısıltıya göre Show TV bu ekran hilesini yarın ana haber bülteninde bir kez daha yapacak; ancak bu kez bir konuk stüdyoya aşınlanacak.