Magazin
22 Haz 2023 13:07 Son Güncelleme: 22 Haz 2023 13:14

Shakira’dan yeni intikam şarkısı geliyor! Sözleri dikkat çekti…

Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. 'Music Sessions Vol. 53' adlı şarkısında eski aşkına Rolex-Casio saatleriyle göndermede bulunan Shakira, yeni şarkısını çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcıdan yeni bir intikam şarkısı geliyor.

Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı geçtiğimiz yıl sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

İNTİKAM ŞARKISI YAYINLADI

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, İspanyolca olarak yayınlanan parçada yapımcı Bizarrap ile işbirliği yapmıştı. Ünlü isim, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve onun yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye üstü kapalı bir göndermede de bulunmuştu. Şarkısında, "Ben iki tane 22'lik kıza değerim. Bir Ferrari'yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex'i bir Casio ile takas ettin" sözlerine yer veren Shakira, yıldız futbolcuyu "Bir sürü spor salonuna gittin ama biraz da beynini çalıştır" ifadeleriyle de eleştirmişti.

YENİ ŞARKI GELİYOR

Shakira'dan yeni bir şarkı geliyor. Sosyal medya hesabından klibinden kısa bir kesit paylaşan 45 yaşındaki şarkıcı, "Copa Vacia" şarkısını 29 Haziran'da yayınlayacağını duyurdu. Shakira'nın yeni şarkısının da Gerard Pique'yi hedef aldığı düşünülüyor.

"HEP İŞİNLE MEŞGULSUN"

Şarkıda "Hep işinle meşgulsün. Biraz boş zaman güzel olurdu sevgilim", "Koltukta biraz rahatla ve dikkatini bana ver", "Ateşli olduğunu biliyorum ama ben çok daha ateşliyim" gibi sözler yer alıyor.