Shakira'nın Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkı rekor üstüne rekor kırdı

Shakira ve Gerard Pique'nin olaylı ayrılığı ve sonrasında yaşananlar magazin dünyasının gündeminden düşmek bilmiyor. Shakira kendisini aldatan Gerard Pique'ye gönderme yaptığı "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısıyla 14 Guinness Dünya Rekoru kırdı.

Shakira'nın Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkı rekor üstüne rekor kırdı - Sayfa 1

Aktif futbol yaşantısını sonlandıran Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique ve 2010'dan bu yana aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Shakira'nın ayrılığı magazin dünyasının gündemine bomba gibi düşmüştü.

115
Shakira'nın Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkı rekor üstüne rekor kırdı - Sayfa 2

İlişkileri süresince dünyaya gelen iki çocukları bile çiftin birlikteliğini ayakta tutamadı. İspanya basınından yer alan haberlere göre; Shakira, kendisini aldatan Gerard Pique'yi suçüstü yakalamıştı.

215
Shakira'nın Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkı rekor üstüne rekor kırdı - Sayfa 3

BALKONA CADI KOYDU

İhanetin ortaya çıkmasının ardından dünyaca ünlü şarkıcı, Gerard Pique'nin annesinin evine bakan balkonuna bir cadı figürü yerleştirdi. Pique'nin annesi Montserrat Bernabéu'nın oğlunun yeni aşkını memnuniyetle karşılaması ve aldatma durumuna tepki göstermemesi nedeniyle Shakira'nın böyle bir davranışta bulunduğu İspanyol basınına yansıdı.

315
Shakira'nın Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkı rekor üstüne rekor kırdı - Sayfa 4

İHANET ŞARKISI REKOR KIRDI

Gerard Pique'nin yeni sevgilisiyle fotoğrafları ve ardından da Shakira'dan gelen intikam şarkısı, ihanet filmlerini aratmayan bir hikayeyi ortaya çıkardı. Shakira olaylı ayrılık sonrasında eski sevgilisi Pique için göndermeli bir şarkı yaptı. 

415