Magazin
20 Nis 2024 21:17 Son Güncelleme: 20 Nis 2024 21:19

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a olay gönderme

Geçen günlerde katıldığı bir davette giydiği derin göğüs dekolteli kıyafeti gündem olan Serenay Sarıkaya'ya bir dönem birlikte olduğu Cem Yılmaz'ın gönderme yaptığı paylaşımı çok konuşulmuştu. Sarıkaya'dan Yılmaz'a karşılık geldi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya geçen günlerde GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri gecesine katılmak için ABD'ye gitti. Etkinliğe derin göğüs dekolteli bir kıyafetle katılan Sarıkaya bu kombiniyle oldukça konuşulmuştu. Kimi kullanıcılar Sarıkaya'nın kıyafetini beğeni yağmuruna tutarken kimi kullanıcılar ise dekolteyi 'fazla' bulmuştu.

Bir dönem aşk yaşadığı ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ise Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeyken paylaştığı bir gönderi magazin gündemine bomba etkisi yaratmıştı.

Cem Yılmaz İngiliz oyuncu Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşmıştı. Bu fotoğrafın Serenay Sarıkaya'yı ti'ye alması olarak yorumlanmıştı.

Yılmaz'ın rahatsızlığı nedeniyle ayrık gözlere sahip olan Feldman'ın fotoğrafını paylaşması tepki çekmişti. Bunun üzerine Yılmaz, gönderiye yorum kısıtlaması getirmişti.

Gelen tepkilerin üzerine Cem Yılmaz, bu konuda yaptığı açıklamayla gözlerindeki rahatsızlığı nedeniyle Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaştığını söyledi. Yılmaz, göz muayenesine gittiğini, kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini belirtti.

SERENAY SARIKAYA'DAN MİSİLLEME

Serenay Sarıkaya son olarak New York'tan bir fotoğraf paylaştı. Sarıkaya, sağ gözüyle yarım bakarak çektirip paylaştığı bu fotoğrafla fotoğrafla Yılmaz'ın sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediği açıklamasını ti'ye alması olarak yorumlandı.