Medya
01 Tem 2010 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

SERDAR TURGUT MİLLİYET OKURUNA HAKARET Mİ ETTİ?

Serdar Turgut'un "Hasan Cemal sonunda azdı" başlıklı yazısıyla Milliyet okuruna hakaret mi etti?

"Serdar Turgut'un Hasan Cemal'in spor yazısındaki Şakira yorumunu değerlendirdiği cümleler Milliyet okuruna hakaret içeriyor mu?" Bu sorunun yanıtını Arda Uskan, Takvim gazetesindeki köşesinde aradı..

İşte Uskan'ın kaleminden medyada yeni bir polemiğin fitilini ateşleyecek "Acı ama gerçek..." başlıklı o yazıdan çarpıcı bir bölüm:

"Serdar Turgut, salı günkü yazısında Hasan Cemal'in Milliyet Gazetesi'ndeki futbol yazısında kullandığı "Şakira'nın fıkır fıkır kalçaları, hop hop memeleri" cümlesine takmış kafayı.

"ROJİN'İN BELALISI DİYOR Kİ"

Diyor ki Rojin'in belalısı, Serdar Turgut "Milliyet'in zaten düşük olan okuyucu sayısı, bu yazıdan sonra yarı yarıya azalmıştır.
Gazetenin okuyucusu cinselliği, hatta yaşamayı 20 küsur yıl önce bırakanlardan oluştuğundan Hasan Cemal'in dünkü testostron patlamış onların yarısının kalp krizinden ölmesine neden olmuştur."

"MİZAH MI HAKARET Mİ?"

Ne şimdi bu? Serdar Bey'e sorarsanız mizah. Bana sorarsanız Milliyet okuruna ağır hakaret. Ben de Milliyet okuyorum ama henüz cinselliği bırakmadım desem. Bir gün Serdar arkadaşla karşı karşıya gelirsek bunu ona ispat edebilirim hatta desem! Şimdi bu mizah mı olacak yani? Hayır, pisliğin dik alası olacak."