Medya
15 Mayıs 2012 18:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

SEDA ÖĞRETİR'DEN ALİ EYÜBOĞLU'NA 'ÖZÜR DİLE' ÇAĞRISI

Star TV'deki ana haber bülteninde sarı-kırmızı kıyafet giydiği ile ilgili iddiaları giydiği elbisenin fotoğrafıyla yalanladı...

Spiker Seda Öğretir, Galatasaray’ın şampiyonluğu sonrasında Star TV’deki ana haber bülteninde sarı-kırmızı kıyafet giydiği ile ilgili iddiaları twitter adresinden yalanladı.

Milliyet Cadde’de yazan Ali Eyüboğlu, yazısında, “Galatasaray’ın şampiyon olduğu gün Show TV’nin ana haberini sunan Korcan Karar’ın sarı kırmızı kravat takarak ekrana çıkması, Star TV spikeri Seda Öğretir’in ceketinin altına sarı kırmızı renkteki kıyafet giymesi taraftarlığın fotoğrafıdır...” ifadelerini kullanmıştı.

Seda Öğretir ise twitter adresinden, ısrarla takım tutmadığını, o gün ceketin altına giydiği bluzun renginin de sarı-kırmızı olmadığını belirterek, ışıktan dolayı sarı-kırmızı gibi göründüğünü söyledi. Bunun yanı sıra Seda Öğretir, twitter adresinden o gün giydiği bluzun fotoğrafını da paylaştı.

ALİ EYÜBOĞLU’NDAN ÖZÜR TALEBİ

Ali Eyüboğlu’na twitter’dan “Şimdi yine yazınız kadar açık bir özür beklerim” diyen Seda Öğretir, “Çünkü takım tutmuyorum. Kanal D’de muhabirken de "fenerin uğuru" diyorlardı” dedi.

Eyüboğlu’na twitter’dan cevap veren Seda Öğretir, “Üstelik takım konusunda ben genç arkadaşlarla buluşmalarımda tarafını açık eden abilerimizi dahi eleştirmişimdir. Takım tutmadığımı dostlarım bilir. Seyirciler bu saatten sonra nasıl inanır? Habercinin "her konuda" tarafsız olması gerek.” ifadelerini kullandı.

Eyüboğlu yazısında Seda Öğretir’in bu fotoğrafını kullanmıştı Seda Öğretir ise giydiği bluzun fotoğrafını twitter’dan paylaştı: