Medya
01 Şub 2014 17:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

'Sabah'tan alçakça bir iftira daha!' Zaman o habere ateş püskürdü!

AKP cemaat savaşının medya ayağı tozu dumana katıyor... Fethullah Gülen'in ses kayıtlarını manşetinden indirmeyen Sabah'a Zaman'dan çok sert tepkil!

AKP ile Gülen Cemaati arasındaki kavganın medya ayağında 'orantısız şiddet' evresine geçildi. Tarafların medyada en çok öne çıkan gazeteleri olan Zaman ve Sabah arasındaki kavga tozu dumana katıyor.

GÜLEN'İN KAYITLARINA ATV-SABAH KAYITLARI İLE MİSİLLEME

Fethullah Gülen'in internete sızdırılan telefon konuşmalarını manşetinden indirmeyen Sabah gazetesine Zaman'dan çok sert bir tepki geldi. Zaman misilleme olarak bugünkü ilk sayfasında sızdırılan bir diğer ses kaydını ilk sayfasından duyurdu. Tanınmış bazı iş adamlarının kamu ihaleleri karşılığında ATV-Sabah grubu için bir ortak havuz oluşturma pazarlıklarını yansıtan telefon konuşmaları sızdırıldıktan günler sonra Zaman'ın ilk sayfasında yer aldı. Kayıtları günlerdir görmeyen Zaman gazetesi, Sabah'ın Gülen'in ses kayıtları üzerinden çok agresif manşetler atmaya başlamasıyla iş adamlarının kayıtlarını ilk sayfasına taşımış oldu.

"SABAH'TAN ALÇAKÇA BİR İFTİRA DAHA"

Zaman'ın internet sitesi ise Sabah'ın bugünkü manşetine daha sert bir tepki gösterdi. Zaman'ın web sayfası "Sabah'tan alçakşa bir iftira daha" başlığı ile duyurduğu haberde Sabah'ın manşetinde mizanpaj hilesi yapıldığını iddia etti.