Medya
19 Şub 2013 13:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

SABAH YAZARI SORDU, ''NEDİR SENİN DERDİN ACUN ILICALI?''

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Türk bayrağına siyah bant çeken Acun Ilıcalı'yı eleştirdi.

Sabah Günaydın yazarı Mevlüt Tezel, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Türk bayrağına siyah bant çekerek büyük bir sansüre imza atan Acun Ilıcalı ile ilgili sert bir yazı yazdı.

“Acun’un bayrakla derdi ne?” başlıklı yazısında Tezel şöyle yazdı:

“Acun’un açıklaması, imza attığı rezaleti de ikiye katlıyor. O yarışmacı milli amigo Birol gibi elinde bayrak, megafon, alnında ay yıldızlı şeritle mi sahneye çıktı? Ne yani izleyici formadaki o bayrak amblemini gördükten sonra duygu seline kapılıp daha fazla oy mu kullanır? İlkokul çocuğu bile güler o açıklamaya.

Madem Türk bayrağı haksız rekabet yaratıyor, formada BJK logosu da vardı, ona niye bant yok? Sergen ve Hülya Avşar; Beşiktaşlı. Acun’un mantığıyla hareket edersek yarışmacı, Beşiktaş formasıyla jüri üyelerine bariz avantaj sağlamaya çalışıyor.

Bu Acun’un ilk vukuatı değil… İllüzyonist Aref’in; bir oyununda, zarftan çıkardığı kağıtta ’19.05.1919 Kurtuluş Savaşı’nın Başlangıcı’ yazısı yer alıyordu. Bu gösteri, program öncesi defalarca gösterilmiş ama son anda yayından çıkarılmıştı. Acun cephesinden, bayrak sansüründekine benzer bir açıklama gelmişti.

Dikkat ettiniz mi, açıklamada özür cümlesi bile yok! O bayrak; Mehmet Akif Ersoy’un da bayrağı, onun mısralarıyla kutsandı! ’19 Mayıs’ yazısını duygu sömürüsü diye yayından çıkar, Türk bayrağını haksız rekabet oluyor diye üzerine siyah bantla kapat!

Nedir senin derdin Acun Ilıcalı?

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN