Medya
03 Nis 2023 21:25 Son Güncelleme: 04 Nis 2023 09:45

Sabah Gazetesi'nin acı kaybı! Kalp krizine yenildi…

Sabah Gazetesi’nde uzun seneler Haber Müdürlüğü, Haber Koordinatörlüğü görevinde bulunan ve daha sonra Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlenen Şaban Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Sabah Gazetesi'nde Yazı İşleri Müdürü görevini yürüten Şaban Arslan (56) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Bu akşam saat 19: 00 sıralarında gazete binasındaki odasında aniden rahatsızlanan ve kalp krizi geçiren Arslan, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Arslan doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti. 2009 yılında Sabah Gazetesi Haber Müdürlüğü görevine getirilen Arslan, daha sonra da Haber Koordinatörlüğü görevini yürütmüştü.

Son olarak Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü görevini yürüten 56 yaşındaki Arslan evli ve 2 çocuk babasıydı.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Şaban Arslan için Sabah Gazetesi’nde 4 Nisan 2023 Salı günü saat 13.00’de tören yapılacak. Daha sonra Samsun’a gönderilecek olan Arslan’ın cenazesi 5 Nisan 2023 Çarşamba günü Merkez İlkadım İlçesi Bahçelievler Camisi’nde öğleyin kılınacak namazın ardından Kıranköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

ŞABAN ARSLAN KİMDİR?

1967 Ordu Ünye doğumlu olan  Şaban Arslan, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik Bölümü’nü bitirdi. Gazetecilik mesleğine Hürriyet Gazetesi´nde başlayan Arslan, ardından sırayla Akşam Gazetesi´nde İstihbarat Şefliği ve Haber Müdürlüğü, Yeni Şafak Gazetesi´nde İstihbarat Müdürlüğü yaptı.

Yeni Şafak Gazetesi’ndeki haberleriyle büyük ses getiren Arslan, 2008’de SABAH Gazetesi Bölge Koordinatörü olarak göreve başlayarak Marmara, Karadeniz, Bursa, Anadolu eklerini hazırladı. Yine aynı yıl içinde Haber Koordinatörlüğü görevine getirilen Arslan, halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Arslan’ın yayınlanmış 4 kitabı bulunmaktadır.