Medya
30 Mar 2011 09:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:11

RTÜK YEŞİLÇAM ÖDÜLLERİ GECESİNDEKİ GİZLİ REKLAMA NE DİYECEK?

"Reklamın böylesine ne demeli bilmiyorum. Ama RTÜK'ün kulakları çınlamıştır mutlaka."

Modacımı yanımda taşırım!

Vahide Gördüm'ün bacaklarına daha sonra geleceğim ama önce şu 'kırmızı halıyı, Bollywood'a çeviren' dahiyane buluştan söz etmek istiyorum.

Yeşilçam ödüllerinin dağıtıldığı gece, ünlü aktör ve aktrislerimiz aynen Oscar'ın orijinalinde olduğu gibi halı üzerinde yürüdüler biliyorsunuz. Bizimkiler de sağa sola, kameralara poz verdiler ve de iki ünlü sunucu tarafından karşılandılar. Konuşacaklar bakalım, 'ne giymişler, ne takınmışlar?' Buraya kadar taklit maklit ama gayet iyi gitti. Ama o ne? Yahu bunların yanlarında birileri daha var! Kimdir, neyin nesidir derken anlaşıldı; Ünlülerimizin modacılarıymış! Çanta gibi yanında taşıyorlar modacılarını.

Şimdi siz düşünebiliyor musunuz, Oscar'da Nicole Kidman'ın dibinde koskoca Madam Chanel'in sap gibi durduğunu!
Ve, "Tazeyi bu yıl morlar içinde göstermek istedim. Bu gördüğünüz verev kesim, vücudunu daha bir ön plana çıkardı" diye elbisenin orasını burasını çekiştirerek izahat verdiğini...

Aynen böyle oldu geçen gece. Reklamın böylesine ne demeli bilmiyorum. Ama RTÜK'ün kulakları çınlamıştır mutlaka.

Tören sonrasında ağır aksak da gitse pek bir falso yoktu. Taa ki Gördüm'ün bacaklarını görene kadar. 'Yanında sütun gibi Cansu Dere dururken o neden açtı anlayamadık' yapabileceğimiz en nazik yorum. Gerisini sizlere havale ettik.

Bir de temenni; Seneye 5. Yeşilçam Ödülleri'nde, Bollywood yerine Hollywood'a daha yakın dururuz inşallah.

Arda USKAN / TAKVİM