Gündem
30 Mayıs 2014 08:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:14

Rektöre 'Sow' şakası sosyal medyayı salladı

SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas'ın, kendisine Fenerbahçeli Sow diye başka bir kişiyi tanıştırarak kandırdıkları iddia edilen öğrencileri okuldan uzaklaştırdığı iddia edildi.

Sosyal medyada, Sakarya  Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas'ın, kendisine Fenerbahçeli   futbolcu  Sow diye başka bir kişiyi  tanıştırarak kandırdıkları iddia edilen öğrencilere 6  ay okuldan  uzaklaştırma cezası verdiği iddia edildi.

İddiaya göre  Sakarya  Üniversitesi öğrencileri, rektör Muzaffer Elmas'a bir kişiyi Fenerbahçeli   futbolcu Sow diye tanıştırdılar.

Öğrencilerin kendisini tanıştırdığı siyahi öğrenciyi Fenerbahçeli golcü Moussa Sow zanneden ve twitter adresinde bu doğrultuda bir paylaşım yapan rektör Muzaffer Elmas'ın bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Kandırıldığını anlayan Rektör Elmas'ın kendisine bu şakayı yapan öğrencileri 6 ay okuldan uzaklaştırdığı iddia edildi.

Sakarya  Üniversitesi  Rektörü Muzaffer  Elmas  Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada bu iddialara güldüğünü söyledi.

REKTÖR: GERÇEKTEN SOW'U ANDIRIYORDU
"O  çocuk  gerçekten de Sow'u andırıyordu..." cümlesiyle sözlerine başlayan Rektör Elmas  şunları söyledi:

"Ben  çocuklarla   konuşurken  bir  kişi  gelip  fotoğraf  çektirdi. Ben de Twitter'da 'Sow' diye espri yaptım. Sonra olan bitenden  habersizim .  Çocukları  uzaklaştırmak gibi bir şey olabilir mi? Espriyi zaten ben yaptım. Kaldı ki ben fanatik  Fenerbahçeliyim , maçlara  gidiyorum, bana yutturamazlardı. Biz Sakarya  Üniversitesi  olarak hiçbir öğrencimize soruşturma  açmadık"