Medya
28 Mar 2014 09:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:01

Radikal yazarı o reklamı değerlendirdi; Pop Star Alaturka'ya katılsalardı...

Ses yeteneklerini bulup çıkartan yarışma programlarında yapımcılık ve jüri üyeliği yapan Armağan Çağlayan, Radikal'deki köşesinde yazdı...

Televizyoncu Armağan Çağlayan, Radikal'deki köşesinde CHP adaylarının son tanıtım filmindeki performanlarını böyle yorumladı:

CHP adaylarının şarkısına jüri gözüyle bakış
CHP'nin reklam filmini üçüncü kez seyrettiğimde fark ettim ki 'olaya' şarkı yarışmalarındaki jüri üyesi gözü ile bakıyorum.

Çok sıkıcı, çok sıkıntılı, her saatin üzerimize kâbus gibi çöktüğü günlerden geçiyoruz. İnsanın canının hiçbir şey yapmak istemediği, neler oluyor diye sürekli gündemi takip etmeye çalıştığı, iki saat herhangi bir haber sitesine girmese gündemi kaçırdığı günlerden. Sizi bilmiyorum ama ben depresyondayım. Canım hiçbir şey ama hiçbir şey yapmak istemiyor. Sadece uyumak, uyumak, uyumak istiyorum. Bir de gündemi takip etmekten başka hiçbir şey yapmıyorum. Ne televizyon seyrediyorum ne müzik dinliyorum ne film seyrediyorum ne de kitap okuyorum. Oysa işim popüler kültür. Ama yok hiçbir şey ilgimi çekmeyi beceremiyor.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız