Medya
06 Nis 2010 10:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

"MUMCU'YU KUANTUM İSLAH ETSİN !.." ALMULA MERTER, CEM MUMCU'YU NASIL KUANTUMLADI?

Milliyet'teki yazısında canlı yayınlardaki rüya yorumcularının,kuantum uzmanlarının kendisini nasıl çıldırttığını yazan Cem Mumcu'ya yanıt 'Yaşam Koçu' Amula Merter'den geldi.

CEM MUMCU’YU ALLAH İSLAH ETSİN DERLER YA ONUN YERİNE KUANTUM İSLAH ETSİN DİYORUM

Bu mektubu bugün şaşkınlıkla okuduğum yazısı için Sevgili Cem Mumcu’ya ithaf ediyorum, onun deyimiyle onu kuantumluyorum…

Sevgili Cem Mumcu;

Şimdi size oturup buradan kuantumu filan anlatamam ya da enerjiyi…Ama eğer randevu alıp gelirseniz,size kıyak yapar, hiçbir ücret almadan enerjiyle doldurup kuantumlarım.

Köşe yazarlığı aslında çok önemli bir iştir, hatta araştırmacılık köşe yazarlığının olmazsa olmazlarındandır. Tabii gökten paraşütle inmediyse…

Tüm dünyanın bugün pek çok alanda uyguladığı ve kullandığı KOÇLUK kavramını da oturup size anlatamayacağım,bir zahmet google’dan bakıverin. Hatta işinizi biraz daha kolaylaştırayım web sayfama bakıverin… Bunu anlayamamış ve belki de bilmiyor olmanız konusunda takiye yaptığınızı düşünüyorum zaten. Anlayamadığınız ve bence bu agresifliğinizle anlayamayacağınız konularda ahkam kesmenizde bana güzellik yarışmalarından çıkıp oyunculuk yapacağını söyleyen diğer tabirle paraşütle dama konanları hatırlattı. (Gerçi benim hayal dünyam geniştir… Benzetmelerim tuhaf gelebilir onu da hani birkaç sene kalıp burada dönünce Türkçe konuşamayanların durumuna benzetiverin uzun yıllar dışarıda kalınca köşe yazarlığının anlamını karıştırıyor olabilirim.)

’Herkes araştırmacı’ demişsiniz ama sizden teğet geçmiş maalesef. Yani asıl olması gerekenden. Güzel bir atasözümüz vardır ben bazen bizim işlere özellikle tiyatroya soyunanlara kullanıyorum bu lafı. ’’cahilin cesareti çok olur’’ diye… Ama size bu sözü söylemem imkansız, çünkü siz çok eğitimlisiniz. Galiba saçmaladım. Onun için "hemen sözüm meclisten dışarı diyorum’"… Aman ha üstünüze alınıvermeyin. Ben sadece olsa olsa espri yapıp içinizde kalan Cem Yılmaz’ı dışarı çıkarmak istemişsinizdir diye düşündüm, çünkü zaman zaman komediye yatkın olduğunuzu ve beni çok güldürdüğünüzü düşünüyorum,eğlenceli adamsınız vesselam… Onun için size sevgi dolu, araştırmacılığınıza katkıda bulunacak size yakışacağını düşündüğüm güzel enerjileri yolluyor, sizi "esefle kınıyorum" demiyor sizi kuantumluyorum… İnanın öğrenmek çok keyifli…zaten büyükler ne demiş "bilmemek ayıp değil!…"

Almula Merter