Medya
13 Mar 2024 22:32 Son Güncelleme: 13 Mar 2024 22:36

Mübariz Mansimov'dan 'Ekol TV' pozu: 'Sona yaklaştık'

Azeri iş adamı Mübariz Mansimov, Ekol TV’yi satın aldığı haberlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Adı son dönemde birçok dava ve iddiayla anılan Azeri iş insanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, Ekol TV’yi satın aldığı haberlerini doğruladı. Mansimov, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Ekol TV'yi çok yakında izleyicileriyle buluşturmak amacıyla çalışmalarımız sürmektedir" dedi.

Mübariz Mansimov'un açıklaması şöyle:

"Son günlerde bazı basın yayın organlarında şahsımın EKOLTV ismi ile bilinen televizyon kanalının sahibi olan şirketin hisselerini satın aldığıma dair haberler çıkmıştır.

Geçmişte radyoculuk alanında PAL Radyoları ile yaşadığımız tecrübeyi bu sefer televizyon dünyasına aktarmak amacı ile uzun süredir yürüttüğümüz çalışmaların sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Palmali Holding Anonim Şirketi bünyesindeki medya şirketim ile EKOLTV isimli televizyon kanalının sahibi olan şirketin yetkilileri arasında şirketin çoğunluk hisselerinin Palmali Holding bünyesinde kurulu medya şirketine devri konusunda görüşmeler son aşamaya gelmiştir.

Palmali Holding Anonim Şirketi olarak Türkiye’de televizyon haberciliğine ve yayın hayatına yepyeni bir soluk ve heyecan getirmeyi hedefliyoruz ve bu amaçla EKOLTV‘yi çok yakında izleyicileriyle buluşturmak amacıyla çalışmalarımız sürmektedir.

Televizyon haberciliğine yeni bir soluk getirecek olan EKOLTV‘yi Türkiye’nin haber kanalı yapmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiğimizi ve gelişmelerden sizleri ayrıca bilgilendireceğimizi belirtir saygılarımı sunarım.”

KANALI ZİYARET ETTİ

Bu arada Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, yayın hayatına nisan ayında başlayacağı belirtilen Ekol TV’ye ziyarette bulundu. Kanalın Sefaköy’deki kanal binasına giden Mübariz Mansimov, stüdyoları ve çalışma ofislerini inceleyip, yöneticilerle konuştu.