Medya
16 Haz 2023 14:13 Son Güncelleme: 16 Haz 2023 15:56

Milat Gazetesi'nde üst düzey ayrılık!

4 yıla yakın süredir Milat Gazetesi'nde Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Neşat Gündoğdu gazete ile yollarını ayırdı.

Yazılarında ve televizyon programlarında siyaset, dış politika, enerji ekonomiye ilişkin analiz ve yorumlar yapan Neşat Gündoğdu Milat Gazetesi ile yollarını ayırdı.

2017 Mart ayında Milat Gazetesi ile meslek hayatına başlayan Neşat Gündoğdu, üç yıla yakın muhabirlik deneyiminden sonra Ankara Temsilcisi olarak atanmıştı. Birçok siyasi ile röportaj ve haber yapan Gündoğdu, Ankara kulislerinin nabzını iyi tutan gazetecilerden biri olarak biliniyor.

NEŞAT GÜNDOĞDU KİMDİR?

1986 İstanbul doğumlu olan Neşat Gündoğdu aslen Oflu'dur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Gündoğdu, yüksek öğrenimini ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesinde Elektrik Enerjisi, Üretim, İletim ve Dağıtımı Bölümünde eğitim alan Gündoğdu, ilerleyen dönemde Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünde eğitimine devam etti. 2017 yılında girdiği Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsünde Uluslararası Güvenlik alanında tezli yüksek lisans yapan Gündoğdu, Kırıkkale Üniversitesi'nde İktisat Tezli Yüksek Lisansına devam ediyor. Ekonomi politik, reel politik düzen, enerji, uluslararası sistemler, güç dengeleri, dünya siyasi tarihi konularında akademik çalışmalarını sürdüren Gündoğdu, ortaöğretim döneminden itibaren iş hayatının içinde aktif bir şekilde yer alması ve birçok alanda tecrübe elde etmesi dolayısıyla toplumun birçok kesimi ile kolay empati kurabildiğine inanmakta ve bunun gazetecilik mesleğindeki başarısının temelini oluşturduğunu düşünmektedir. Gazeteci, köşe yazarlığı kimliğinin yanında televizyon program yapımcı, hazırlayıcı ve sunuculuğu da yapan Gündoğdu, dijital mecralara da yakın ilgi göstererek Yeni Medya uygulamalarının yakın takipçisidir.