Medya
28 Şub 2020 15:26 Son Güncelleme: 28 Şub 2020 16:42

Melih Altınok'tan özel talep! Fatih Altaylı'nın ibretlik dediği yazısını hatırlattı!

TBMM resmi Youtube sayfasında 100 yıl dolayısıyla mesajları yayınlanan isimlerden biri de Fatih Altaylı oldu. Sabah yazarı Melih Altınok da Altaylı'nın 97 yılındaki yazısını hatırlatarak Meclis Başkanı Mustafa Şentop'tan özel bir talepte bulundu.

Sabah yazarı Melih Altınok, TBMM resmi Youtube sayfasında Fatih Altaylı'nın da mesajının yayınlandığını söyledi ve bu durumu eleştirdi.

"Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Cumhuriyet'in kuruluşunun, milli egemenliğin ve demokrasinin sembolü olan bu gazi kurumu anlatması için ondan daha iyisini bulamazdı!" diyen Altınok, Altaylı'nın 97 yılındaki yazısını hatırlattı. Altınok devrilen milli iradenin bir kısmına yönelik hakaretleri için de bir video istemesi gerektiğini söyledi.

İşte Melih Altınok'un ilgili yazısı:

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'TAN ÖZEL BİR TALEBİM VAR

TBMM resmi Youtube sayfasında 100 yıl dolayısıyla bazı kişilerin mesajları yayınlanıyor.
Onlardan biri de Fatih Altaylı.
Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Cumhuriyet'in kuruluşunun, milli egemenliğin ve demokrasinin sembolü olan bu gazi kurumu anlatması için ondan daha iyisini bulamazdı!
Ama bir eksiklik hissediliyor.
Meclis Başkanımız, Altaylı'dan 28 Şubat cadı avında, seçtikleri devrilen milli iradenin bir kısmına yönelik hakaretleri için de bir video istemeli.
Mesela, hani şu Fatih Bey'in "Kendime yeni bir iş buldum" dediği... Türbanlıları, sakallıları, cübbelileri kolundan tutup karakola götüreceğini, araçlarının plakalarını alıp ihbar edeceğini ilan ettiği (03.03. 1997) o ibretlik yazısı var ya...
Gençler görsün, bu meclisin ve demokrasimizin ne badireler atlattığını.
Tebrikler Mustafa Bey.