Spor
19 Ağu 2022 23:08 Son Güncelleme: 20 Ağu 2022 10:22

Mehmet Büyükekşi'den Ahmet Nur Çebi açıklaması! "Dün gece telefonda görüştük..."

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TRT Spor canlı yayınında, "Ahmet Nur Çebi ile telefonda görüştük. Açıklamalarımın kendisiyle alakalı olduğuna yönelik yaratılan yanlış algı nedeniyle üzgün olduğumu söyledim" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'in 2. haftasında, 3-3 biten Beşiktaş-Alanyaspor karşılaşmasının ardından hakem Yasin Kol'u bir daha maçlarına istemediğini söylemişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise, düzenlediği basın toplantısında elini masaya vurarak, "Hakem atamalarını algoritma yapıyor. 'O hakemi istemiyorum, bu hakemi istemiyorum' sözlerinin karşılığı bizde yok" demişti.

TRT Spor canlı yayınında açıklama yapan Büyükekşi, "Şu hakemi istiyoruz, bunu istemiyoruz gibi yapılan çağrılar bizde karşılık bulmaz arkadaşlar. Böyle bir şey yok. Bizim sistemimiz bunlara izin vermiyor" açıklamalarının Beşiktaş ya da herhangi bir kulübe yönelik olmadığını söyledi.

Hakem atamalarının dijital ortamda yapıldığını söyleyen Büyükekşi, "Ahmet Nur Çebi ile dün gece telefonda görüştük. Açıklamalarımın kendisiyle alakalı olduğuna yönelik yaratılan yanlış algı nedeniyle üzgün olduğumu söyledim. Bizim için futbolcularımız ne kadar önemliyse, yöneticiler de o kadar önemli" dedi.