Spor
26 Nis 2024 12:57 Son Güncelleme: 26 Nis 2024 12:59

Şekip Mosturoğlu'nun listesi belli oldu

Fenerbahçe Kulübünde 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak Yüksek Divan Kurulu (YDK) Seçimli Toplantısı'nda başkan adayı olan Şekip Mosturoğlu’nun listesi belli oldu.

Fenerbahçe Kulübünde 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak Yüksek Divan Kurulu (YDK) Seçimli Toplantısı'nda başkan adayı olan Şekip Mosturoğlu’nun listesi belli oldu.

Mosturoğlu’nun listesi şöyle:

Hakkı Kurtuluş (Avukat)

Elizabet Uğurlu (İş İnsanı, eski basketbolcu ve milli kürekçi)

Levent Hataylı (İş insanı)

Çağlar Özdemir (İş insanı, eski milli kürekçi)

Şekip Mosturoğlu, seçimin yüksek katılımla yapılacağının altını çizerek, "Her Fenerbahçeli 3 Temmuz'da bizim büyük ailemizin bir parçası oldular, bize dua ettiler. Silivri'de, Metris'te bizi bırakmadılar. Bugün de büyük ailemizle bir aradayız, iyi ki varsınız. Seçimde demokrasi şöleni olacak. Başka kulüplerin başkanlarını seçtiği sayıda Yüksek Divan Kurulu Başkanımızı seçerek tarihe geçeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Göreve gelmeleri halinde izleyecekleri yol haritasını da anlatan Mosturoğlu, "Seçilirsek, Fenerbahçe'nin danışma ve denge organı olarak, tüzükte belirlenen bütün fonksiyonlarıyla icra edeceğiz. Kulübümüze rehberlik yapacağız. Türk sporuna ve Fenerbahçe'ye fikir önderliği yapacağız. Bunu yaparken de hem yüksek divan kurulu hem de genel kurul üyelerimizin önerilerini yönetime ileterek bir iletişim kanalı olacağız. Üyelerimiz arasındaki ilişkiyi de pekiştireceğiz. Aramızda Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım var. O da teşrif edip geldi. Kendisine sonsuz saygılar sunuyorum. Herkese katılımı için teşekkür ederim." değerlendirmesinde bulunmuştu.