Spor
26 Nis 2024 13:30 Son Güncelleme: 26 Nis 2024 13:34

Ahmet Çakar: Rasim Ozan Kütahyalı'yı sevmiyorum, Beyaz Futbol dağıldı

Ahmet Çakar, Beyaz Futbol'un önümüzdeki sezon olmayacağını açıklayarak, "Rasim Ozan Kütahyalı ile sezon sonuna kadar götüreceğim. Sezon sonu Rasim ile bir daha hayatımda görüşmemek üzere ayrılacağım. Sevmiyorum Rasim'i." dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan ünlü futbol programı "Beyaz Futbol" tarihe karışıyor... Programın sunucularından eski hakem Ahmet Çakar, programın önümüzdeki sezon olmayacağını açıkladı.

YouTube'da yayın yapan "The Football" programına konuk olan Çakar, "Rasim Ozan Kütahyalı ile sezon sonuna kadar götüreceğim. Sezon sonu Rasim ile bir daha hayatımda görüşmemek üzere ayrılacağım. Sevmiyorum Rasim'i. Seviyormuş gibi davranıyorum ama sevmiyorum. Altı haftamız var ligi bitireceğiz." dedi.

"ÇANAKKALE'DE ORGANİK TARIM YAPACAĞIM"

Çakar, diğer yorumcular Sinan Engin ile Abdülkerim Durmaz ve programın sunucusu Ertem Şener ile ilgili şu bilgiyi verdi:

"Sinan Engin zaten gidiyor, Ertem Şener'in ne yapacağını bilmiyorum. Abdülkerim Durmaz muhtemelen bir başka televizyon kanalına gidecek. Şunu söyleyebilirim: Beyaz Futbol muhtemelen dağıldı. Ben bir sene ara vermeyi düşünüyorum. Çanakkale'de organik tarım yapacağım."

 

Rasim Ozan Kütahyalı, Çakar'ın sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından "Hahaha seni Ahmet Goethe Çakar seniiiii" şeklinde paylaşım yaptı.