Medya
27 Tem 2010 09:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

MEHMET ALİ ERBİL HANGİ ÜNLÜ KOMEDYENLE KAMERA KARŞISINA GEÇECEK?

Aksiyon-komedi filmi "Sarmaş Dolaş"ın çekimleri Ekim ayında başlıyor.

Erbil’e ‘eş’ aranıyor!

Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen’le ‘Hemşo’nun ardından ‘Sarmaş Dolaş’ta bir araya geliyor. Felekten bir gece çalmak isteyen evli iki arkadaşın maceralarını anlatan filmin çekimleri ekimde başlıyor

Hafta sonu Kıbrıs hayli renkliydi. Çünkü şov dünyasından birçok ünlü Kuzey Kıbrıs’taydı. Kaya Artemis’te Gülben Ergen, Malpas’ta Sibel Can, Rocks Otel’de ise Dionne Warwick ile Mehmet Ali Erbil sahne aldı. Stelyo Pipis’le barıştıktan sonra Rocks’la beş yıldır süren dargınlığına da son veren Erbil, Warwick’ten önce sahneye çıktı ve yaptığı esprilerle havuz başını dolduranları kahkahaya boğdu. Bu yıl üçüncüsü yapılan ‘Rocks Festivali’ çerçevesinde her yaz ünlü yabancı şarkıcının sahne aldığı Rocks’ta Toto Cutugno’dan sonra sıra Warwick’teydi.
70 yaşındaki ödüllü caz şarkıcısı muhteşem bir konser verdi. Warwick’in konserinden bir gece önce Rocks Otel’de ünlülerin menajeri Stelyo Pipis’in doğum günü kutlaması vardı. Pipis’i doğum gününde menajerliğini yaptığı sanatçılardan Zuhal Topal ile Mehmet Ali Erbil yalnız bırakmadı.

Hediyesi saat
Zuhal Topal’ın ne aldığını bilmiyorum, ama Erbil’in hediyesini gördüm. Erbil, menajerine Gucci marka bir saat aldı.
Yemekte, ‘Çarkıfelek’in dışında bir şey yapıp yapmayacağını sordum Erbil’e. “Şu anda çekilen ‘Pak Panter’ adlı bir film var, onda Şafak Sezer, Sümer Tilmaç’la birlikte konuk oyuncu olarak rol alacağım” diyen Erbil, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu arada Arzu Film ve Fida Film adına çekeceğim filmdeki başrol arkadaşım belli oldu. Filmde Okan Bayülgen’le birlikte oynayacağız. ‘Sarmaş Dolaş’ adlı filmde benim ve Okan’ın eşini canlandıracak oyuncuların arayışı sürüyor.

Ters köşeye yatırıyor
Murat Aslan’ın yazıp, yöneteceği filmin aksiyon dolu bir hikayesi var. Seyirciyi ters köşeye yatıracağız. Evli iki arkadaş, eşleriyle birlikte hem kayak yapıp, hem de doğum günlerini kutlamak için dağa giderken yolda tartışıyor. Eşleri adamları yolda bırakıp, geri dönüyor. İki koca yoluna devam ederken yolda, arabaları bozulan iki güzel kadına rastlıyor. ‘Madem eşlerimiz bizi yalnız bıraktı, biz de tatili onlarla yaparız’ diyen iki kafadarın felekten bir gece çalmak isterken zehir oluyor hayatları. Yolda tanıştıkları kadınların sevgilileri olan mafya, otelde basıyor onları. Ve film müthiş bir sürprizle bitiyor.”
Erbil, filmin o sürprizini de anlattı, ama büyüyü bozmamak için filmin sonunu yazmadım.
Şu kadarını söyleyebilirim ki, çekimleri ekimde başlayacak ‘Sarmaş Dolaş’, keyifle izlenecek aksiyon komedi filmi olacak.

Ali Eyüboğlu/Milliyet Cadde