Dünya
25 Mar 2024 10:50 Son Güncelleme: 25 Mar 2024 11:12

Kate Middleton videosunda büyük şüphe! Flaş yüzük detayı!

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton'dan Ocak ayından beri haber alınamıyordu. Geçtiğimiz günlerde Prenses Kate'e ait olduğu iddia edilen bir video yayımlandı. Prenses Kate kanser olduğunu açıkladı. Ancak yapılan incelemeler sonrasında videonun yapay zeka ürünü olduğu iddia edildi. En güçlü kanıt ise videoda bir anda kaybolan sonra geri gelen yüzük!

Prenses Kate'in akıbeti sosyal medyada merak konusu oldu. Ocak ayında karın ameliyatı olan ve ortalıktan kaybolan Kate'in bir videosu yayımlandı. Ancak videoyu izleyenler bunun bir yapay zeka ürünü olduğunu iddia etti. 

Prenses Kate videoda kansere yakalandığını açıklanı. Ancak Galler Prensesi Kate'in çektiği bu video şüphe uyandırdı. Sosyal medyada kullanıcılar videonun yapay zeka ile yaratıldığını iddia etti.

Komplo teorileri ile çalkalanan sosyal medyada Kate'in klonlandığı ve öldürüldüğüne dair yorumlar yazılmıştı. Ardından parmağındaki yüzük dikkat çekti. Kate Middleton'ın bir fotoğrafında parmağındaki mavi safir yüzüğün, Kral III. Charles'ın ilk eşi Prenses Diana'nın taktığı yüzük olduğu belirtildi.

Yüzük videoda parmağındayken bir anda yok oluyor, daha sonra da geri geliyor. Sosyal medya kullanıcıları bu görüntünün videonun yapay zekayla üretildiğinin bir belirtisi olduğunu iddia etti.