Medya
19 Tem 2010 21:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

KARAKOLDA DOĞRU SÖYLEYİP MAHKEMEDE ŞAŞAN ÜNLÜLER!

Ünlüler arasında yeni bir moda başladı "Karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşmak!"

Harun Kolçak, bu ayıpla yaşayacak
“Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar” diyor ya bir türküde.
Şov dünyasının ünlüleri yüzünden bu türkünün sözlerini şöyle değiştirmek gerekir:
“Canlı yayında doğru söyler, ifadeye çağrılınca söylediğini unutur.”

Canlı yayında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel’in gazına gelip, “Kıbrıs savaşında 10 esir öldürdüm” diyen Atilla Olgaç, ifadeye çağrılınca ne demişti?

“Kimseyi öldürmedim, aslında yakında çekeceğim, bir filmin senaryosuydu söylediklerim.”
Dağıstanlı ile Yüksel’in konuğu olunca coşan, ifadeye çağrılınca söylediklerini yalayıp yutanlardan biri de Harun Kolçak. O canlı yayında, ne demişti Kolçak?

“Sanat dünyasında önümde kümeyle kokain çekiyorlardı. Bıçağın ucuyla alıp burunlarına götürüp, çekiyorlardı. Hepsi de çok tanınmış isimler. Özellikle bu ünlülerden bazılarını herkes çok iyi biliyor, tahmin ediyor. Ama bu kişiler nedense hiç gözaltına alınmıyorlar. Kim oldukları da gayet iyi biliniyor.

Bir gün kokain partisinde az kalsın bu tuzağa ben de düşüyordum. O gün konyak içmiştim, iyi değildim. Denemeyi düşündüm. Ama sonra korktum. Çünkü o çok ünlü kişiler ortada kümeyle duran kokainden çekince gözleri kocaman oldu. Halleri feciydi. ‘Yaşasın en büyük benim, kraliçeyim’ diye dolaşıyorlardı. Kendilerini kral ve kraliçe gibi hissetmek için kullanıyorlardı zaten.”

25 yıl önce yaşananları canlı yayında daha dün gibi en ince ayrıntısına kadar anlatan Kolçak, ifade için Narkotik Şube’ye çağrılınca artık dilini mi yuttu, yoksa bildiklerini mi unuttu bilmiyorum, polise bir isim verip işin içinden çıktı.

Kolçak’ın verdiği bir o isim de, geçen yıl ABD’de ölen müzisyen Orhan Atasoy.
Ayıptır, ayıp.
Biraz utanma duygusu olur insanda?
Kokain çekip, kendini ‘Kraliçe’ sananların ismini vermeye yüreğin yetmiyorsa, bari kendini savunma imkanı olmayan, ölmüş bir insanı diline dolama.

Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET