Gündem
25 Ağu 2010 17:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

KARABULUTLAR 5N1K EKİBİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR! MEDYARADAR/ÖZEL

Bugün meydana gelen olay ise 5N1K ekibini bir kez daha üzdü.


Karabulutlar 5N1K ekibinin peşini bırakmıyor.

Geçtiğimiz günlerde Bolu’nun Gerede ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 5N1K programında yönetmen asistanlığı yapan Murat Koç hayatını kaybetmişti.

Bugün meydana gelen olay ise 5N1K ekibini bir kez daha üzdü.

Cihangir Sıraselviler Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 5N1K muhasebecisi Aslı Göknar yanlışlıkla yolu kesilerek bıçaklandı.

Ölümden dönen Göknar hastaneye kaldırılıldı.

Medyaradar ailesi olarak 5N1K ekibine geçmiş olsun diyoruz.

MEDYARADAR/ÖZEL


İşte o haber...

Cihangir’de Müge Arcan (34), hasmı zannederek yanlışlıkla başka bir kadını bıçakladı.

Olay, Cihangir Sıraselviler caddesi üzerinde bulunan bir kuaför çıkışında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Bir medya yapım şirketinde çalıştığı öğrenilen Aslı Göknar, kuafördeki işleri bittikten sonra dışarı çıkmak için merdivenlere yöneldi. Bu sırada bir kadın saldırgan, Aslı Göknar’ın yolunu kesip ekmek bıçağıyla bıçakladı. Karın boşluğundan yaralanan Aslı Göknar çok yakındaki Taksim İlkyardım Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerini terketmeyen saldırgan Müge Arcan çevredekilere seslenerek olay yerine polisin gelmesini istedi. Polise teslim olan Arcan’ın ilk ifadesinde hedefinin radyocu Mine Ayman olduğunu söylediği, Göknar’ı Ayman zannedip bıçaladığını söylediği öğrenildi.

AYMAN: “SALDIRGANI TANIMIYORUM”

Bu arada hurriyet.com.tr’ye konuşan radyo programcısı Mine Ayman bıçaklı saldırganı tanımadığını söyledi.

Ayman saldırgan kadının daha önce de çalıştığı radyonun diğer personeline yönelik tacizlerde bulunduğunu ancak olayın bu boyuta geleceğini hiç tahmin etmediklerini ifade etti.

Ayman yaptığı açıklamada, “Bu kişi 4 yıldır radyo çalışanlarımızı çeşitli şekillerde rahatsız ediyordu. Bana özel bir şey değildi. Başka programcılarımızı ve hatta telefon santrali çalışanlarımızı da rahatsız ediyordu. Sanırım akli dengesi yerinde değil. Kendisini hiçbir şekilde tanımıyorum. Radyomuz kendisinden şikayetçi olacak ve konuyla ilgili hukuki süreci başlatacak” dedi.

Cüneyt Özdemir olayı twitter’ından şöyle duyurdu:

- Bütün gün acil servislerdeydik ekibimizden biri bir manyak tarafından nedensiz yere bıçaklandı... Durumu şu an iyi, facianın ucundan döndük.

- Best fm çalışanlarını tehdit eden kadın koskoca İstanbul’da 5n1k’dan arkadaşımızı Cihangir’de bıçaklıyor.Üstelik kadının ilk olayı da değil.




 



ETİKETLER
#5n1k