Gündem
07 Mayıs 2024 12:37 Son Güncelleme: 07 Mayıs 2024 13:18

Rojda Altıntaş, DHA’nın çağrısına karşı sessizliğini bozdu! ‘Her şeyden haberiniz vardı…’

DHA Genel Müdürü Celal Korkut, Rojda Altıntaş'a çağrı yaparak işe çağırdı. "Başka ses kayıtları veya görüntüler olup olmadığını merak ediyorsunuz" diye yanıt veren Rojda Altıntaş ise “Ancak işe dönmeyeceğim” ifadelerini kullanarak rest çekti.

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin olarak Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Rojda Altıntaş'ın paylaştığı görüşme kayıtları gündem oldu. Altıntaş, Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'in şoförünün kendisini Eylem Tok ve oğluyla alakalı haberi yayınlamaması için aradığı anlara ait görüntüleri paylaştı.

Revna Demirören’in şoförü olduğunu söyleyen İlker isimli kişi, Rojda Altıntaş'ı arıyor ve Timur C’nin Yıldırım Demirören’in en küçük oğlu ile çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyerek kazanın haber yapılmamasını istiyor. Altıntaş sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak baskılara maruz kaldığını ifade etti.

'İŞ BAŞI YAPMASINI BEKLİYORUM'

Bu yaşananların ardından DHA Genel Müdürü Celal Korkut, Rojda Altıntaş'ın paylaşımlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Korkut açıklamasında "Bir meslek büyüğü olarak kendisine ulaşamadığım için buradan sesleniyorum. Bir an önce iş başı yapıp kaldığı yerden görevine devam etmesini bekliyorum" dedi.

'HER ŞEYDEN HABERİNİZ VARDI'

Korkut'a yanıt veren Altıntaş, "Her şeyden haberiniz vardı. Başka ses kayıtları veya görüntüler olup olmadığını merak ediyorsunuz. Bu sebeple her şeye rağmen DHA’nın resmî hesabından beni işe çağırmak zorunda bırakılmışsınız, ne kadar üzücü. Ancak işe dönmeyeceğim" diyerek çağrılara yanıt verdi.