Medya
13 Ara 2022 14:46 Son Güncelleme: 13 Ara 2022 17:51

Kanser hastalığı tekrar nükseden Hülya Bozkaya’dan haber var! Son durumuyla ilgili video paylaştı…

Bir dönem Flash TV ekranlarının sevilerek takip edilen ‘Ne Çıkarsa Bahtına’ programının sunuculuğunu üstlenen şarkıcı Hülya Bozkaya, tekrar nükseden kanser hastalığının ardından son durumunu paylaştı.

Şarkıcı Hülya Bozkaya, bir dönem Flash TV ekranlarının sevilerek takip edilen ‘Ne Çıkarsa Bahtına’ programının sunuculuğunu üstlenmişti. Geçen sene yumurtalık kanseri ile mücadele içerisinde olan Bozkaya'nın iyi olduğu haberleri alınmıştı. Konserlerine son hız devam eden Türk Halk Müziği'nin başarılı sesi, geçtiğimiz haftalarda hastalığının tekrar nüksetmesi üzerine hastaneye kaldırılıp ameliyata alınmıştı.

17 Kasım’dan bu yana hastanede olan Hülya Bozkaya, son durumunu paylaştı. “Çok ağır bir ameliyat atlattım. Maalesef kanser başka yerlerimi metastaz yapmıştı oralar temizlendi. 12,5 saat süren ağır bir ameliyattan sonra enfeksiyonlar oluştu. Orayı tedavi ettiler, enfeksiyonları kurutmaya çalışıyorlar. Ağır antibiyotikler alıyorum şu an hastanede. Ağrılarım biraz hafifledi. Her tarafımda aletler, hortumlar vardı. Hepsi tek tek çıkıyor şükürler olsun” diyen Bozkaya, sevenlerine duaları için teşekkür ettiği videosunu “Dualarınız benle olsun’ notuyla paylaştı.

İşte o paylaşım…

HÜLYA BOZKAYA KİMDİR?

Sunuculuk ve şarkıcılıkla uğraşmakta olan Hülya Bozkaya, 6 Mayıs 1974 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Muşludur. Bir dönem Flash Tv ekranlarının vazgeçilmez programı olan Ne Çıkarsa Bahtına programının sunuculuğunu yapmıştır.

Uzun zamandır albüm çıkarmayan başarılı sanatçı özellikle Arabesk ve Pop alanında çok başarılı şarkıları dile getirmiştir.