Medya
08 Kas 2016 08:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Kanat Akkaya'dan Flash TV sunucusuna tam destek: Bravo! Gerçek habercilik budur...

Hürriyet gazetesi yazarı Kanat Atkaya, bugünkü köşesinde haber sunarken başına huni takan Flash TV sunucusu Mustafa Yenigün'e tam destek verdi...

Denizli'de oğlunun "annem bana plastik terlik fırlatarak yaralamak istedi" şikayeti üzerine anne hakkında açılan 5 yıla kadar hhapis cezası istemli davanın şaşkınlığı sürüyor.

Terlik haberini sunarken kafasına bir huni takıp, “Sonunda delirdik” diye tepki gösteren Flash TV ana haber spikeri Mustafa Yenigün de en az terlik haberi kadar gündem oldu.

Hürriyet yazarı Kanat Atkaya, "Hunimi takarım haberlere bakarım" başlıklı yazısında Mustafa Yenigün'e destek çıktı.

Son dönemde yargıda, siyasette ve medya dünyasında olup bitenlerden kısa bir özet geçen Kanat Atkaya, "Vaziyet böyleyken ruh halimi yansıtacak bir haber bülteni bulduğumu müjdelemek isterim sizlere..." dedi ve şöyle devam etti:

GERÇEKÇİ HABERCİLİK

Haber kanallarındaki arkadaşlar, reyting şampiyonu ulusal kanallardaki dostlar, meslektaşlar... Hiç kusura bakmayın, adamım Flash TV’den Mustafa Yenigün’dür.

Mustafa Yenigün, bu “silahsı terlik” haberini yayınladıktan sonra ekranda kafasının üzerine bir huni koymuş şekilde belirdi.

Ve haberi yorumlamaya, kafasındaki mavi plastik huniyi titretmeden “Sonunda delirdik” diyerek başladı...

Bravo! Aradığım yaklaşım, samimiyet, gerçekçilik budur!

Bundan böyle hunimi takarım, televizyona, Flash Haber’e bakarım; böyle günlerdeyiz...