Gündem
24 Kas 2010 11:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

"İYİ Kİ ÖCALAN BİZİ İZLEMİYOR!" AHMET HAKAN'DAN GÜRSEL TEKİN'E İLGİNÇ YANIT!

Ahmet Hakan'dan CNNTÜRK'te sunduğu Tarafsız Bölge programına telefonla bağlanarak "programın bitirilmesini" isteyen Gürsel Tekin'e geçikmiş bir cevap geldi.

Önceki akşam canlı yayına telefonla müdahale eden Tekin 'programın bitirilmesini' rica etmişti. Hakan, Tarafsız Bölge'de konuyu gündeme getirirken Tekin'e göndermede bulundu.

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır Büyük Şehir Başkanı Osman Baydemir'e yönelttiği eleştirilerin tartışıldığı programda, Ahmet Hakan'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e gösterdiği tepki dikkat çekti. Programın konuklarındanMuhsin Kızılkaya, Öcalan'ın eleştirilerinin gayet normal olduğunu, bir aile içi tartışma olarak değerlendirilmesi gerektiğini söylerken ilginç bir örnek verdi.'Abdullah Öcalan şu anda bizi izliyor olsaydı gülerdi'.

ÖCALAN DA ARAYIP 'PROGRAMI BİTİRİN' DER MİYDİ?

Kızılkaya'nın Öcalan örneğinden yola çıkan Ahmet Hakan hemen araya girdi ve "Öcalan bizi izleseydi telefonla arayıp 'programı bitirin' der miydi acaba?" dedi. Gürsel Tekin'in müdahalesine atıfta bulunan Hakan şöyle devam etti:

"Abdullah Öcalan da bizim programa da telefonla katılıp, 'faydasız şeyler tartışıyorsunuz, bitirin' der miydi acaba? Artık alışkanlık oldu. Dün akşam Gürsel Tekin katıldı ve racon kesti. İyi ki Abdullah Öcalan izlemiyor bizim programı."