Medya
22 Mar 2011 10:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

''İKLİM BAYRAKTAR KADAR ŞANSLI MIYIM GÖRECEĞİZ!''

"Bakalım biz de İklim Bayraktar gibi Kemal Kılıçdaroğlu'ndan şak diye randevu alabilecek miyiz?"

"ŞAK" diye cevap geldi
Televizyonlarda son programını önceki akşam yapan Şamil Tayyar "Bunca yıllık gazeteciyim, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşemedim. Ama İklim hanım şak diye görüşebiliyor" demişti.

Şamil’in bu açıklamasına ben de eşlik etmiş ve "Meslek hayatım otuz yıllara dayandı ama ben de görüşemedim Kemal Bey" ile diye yazmıştım… Kemal Bey’den onunla "Şak" diye görüşebilen İklim hanım gibi ben de "Şak" diye randevu istemiştim.

İklim hanım malum Deniz Baykal’ı taciz iddiasıyla suçlayan internet gazetecisi hanımefendi… "Bakalım biz de onun gibi şak diye randevu alabilecek miyiz? Gelişmeleri sürekli yazacağım buradan" demiştim.
Henüz "Şak" diye bir randevu gelmedi.

Ancak Kemal Bey’in İletişim Koordinatörü Baki Özilhan’dan "Şak" diye cevap geldi. "Önerinizi, İstanbul’dan dönen Sayın Kılıçdaroğlu’na ilettim. En kısa sürede randevu verelim dedi.Görüşme bu hafta gerçekleşecek."

Evet sevgili Şamil Tayyar, ben Kemal Bey ile görüşeceğim… Sen de AK Parti’den milletvekili aday adayısın.Gazeteci olarak görüşemediğin Kemal Bey ile artık seçimden sonra Meclis’te görüşürsün inşallah… Kemal Bey’e senden selam ileteceğim…

Bekir HAZAR / TAKVİM