Medya
15 Oca 2024 19:11 Son Güncelleme: 15 Oca 2024 19:15

İhlas Medya Grubuna üst düzey transfer!

Uzun yıllar Yeni Akit bünyesinde Reklam Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan deneyimli isim, İhlas Holding’e transfer oldu.

İhlas Medya Grubunda değişim rüzgârları esmeye devam ediyor. Özellikle medya grubunda yaşanan üst düzey değişimler, meyvesini vermeye başladı.

Son olarak uzun yıllar Yeni Akit’te Reklam Müdür Yardımcısı olarak çalışan İzzet Kazancı, İhlas Holding bünyesine bağlı Dijital Varlıklar’a “Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” olarak transfer oldu.

Kazancı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, Yeni Akit’e veda ederken, “Yeni adresim” diyerek transfer haberini duyurdu.

İşte Kazancı’nın yaptığı o paylaşım;

“Değerli ekip arkadaşlarım ve yöneticilerim,

Birlikte güzel deneyimler yaşadığımız Akit ailesinden 1 Ocak 2024 itibariyle ayrılmış bulunuyorum.

Çalıştığım süre boyunca bana güvenen ve destekleyen her zaman yanımda olan değerli Yeni Akit ailesi yöneticilerimize ve çalışanlarına tüm birimlerdeki en alttan en üstte kadar var olan değerli insanlara ve benimle beraber hizmet veren isimlerini tek tek sayamayacağım kadar çok, siz değerli kahraman yol arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim.

Ayrıca müessesemizin kurucusu rahmetli büyüğümüz, Mustafa Karahasanoğlu başta olmak üzere tüm Karahasanoğlu ailesine, çalıştığımız ve beraber olduğumuz dönemde bana destek olan ve her zaman yanımda olan Sn. Genel Müdürüm Adem ŞAHİN'e teşekkürü bir borç bilirim.

Yeni adresim; İhlas Holding bünyesinde Yayın Hayatına devam eden İhlas Medya Grubu'nda Dijital Varlıklar’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevime devam edeceğim. Saygılarımla.”