Spor
14 Eyl 2022 20:11 Son Güncelleme: 14 Eyl 2022 22:06

Hull City'in gidişatı Acun'u harekete geçirdi!

Championship'te transfer döneminin en dikkat çeken takımlarından olan Hull City, son 3 maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Acun Ilıcalı'nın takımının kötü performansı sonrası taraftarlar kazan kaldırırken, teknik direktör Şota Arveladze taraftarın hedefindeki isim oldu. Yaşananlar sonrası Ilıcalı'nın Şota ile yolları ayıracağı ve Sergen Yalçın'ı göreve getireceği iddia edildi.

Fenerbahçe'den Ozan Tufan, Allahyar ve Pelkas, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik ve Süper Lig'den yolu geçmiş başka yıldızları kadrosuna katan Hull City, kötü günler geçiriyor. Son 3 haftada sahadan mağlubiyetle ayrılan Acun Ilıcalı'nın takımında köklü değişikler yaşanabilir.

SON 5 HAFTADA 4 MAĞLUBİYET

Şotba Arveladze yönetiminde Championship'e iyi bir başlangıç yapan Hull City, ilk 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlik almıştı. Ancak daha sonra adeta dibe vuran Acun Ilıcalı'nın takımı son 5 hafta 4 mağlubiyet aldı.

SERGEN YALÇIN İDDİASI

Kötü gidiş sonrası Hull City taraftarları isyan ateşini yaktı ve teknik direktör Şota Arveladze'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Türk medyasında çıkan bazı haberlerde yaşananlar sonrası Acun Ilıcalı'nın Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmek için harekete geçmek üzere olduğu iddia edildi.