Medya
27 Kas 2019 16:39 Son Güncelleme: 27 Kas 2019 16:54

Hıncal Uluç TRT'yi yerden yere vurdu! Bu nasıl vurdumduymazlık, bu nasıl yöneticilik?

TRT2'de müthiş programlar yapıldığını söyleyen Hıncal Uluç, yayınlar hakkında aradığı bilgiyi bulamayınca resmen küplere bindi.

TRT2 yapımcılarının harikalar yarattığını ve özellikle gündüzleri müthiş programlara imza attığını söyleyen Hıncal Uluç, yöneticilerin yayın hakkındaki bilgileri gizlediğini ve izleyicilerden bunu esirgediğini söyledi.

Kumandasının bilgi tuşuna basan ve umduğunu bulamayan ardından ekrana göz gezdiren ve yine herhangi bir bilgi göremeyen Uluç, "Bu nasıl bir vurdumduymazlık, bu nasıl bir seyirciyi hiçe saymak, bu nasıl o program için emek verenlere saygısızlık, bu nasıl yöneticiliktir?." sözleri ile isyan etti. 

İşte Uluç'un bugünkü yazısından "Ah TRT2 ah!.." başlıklı o bölüm:

Gündüzleri hele, TRT2'yi açmaya korkuyorum. Çünkü ekranda gördüğüm bir şeye takıldım mı, bütün plan iptal..
Öğleden sonra mesela.. Benim okuma saatim.. Tonla gazete, dergi, var. Karıştırılacak kitap var.. Öyle bir program çıkıyor ki karşıma.. Zamkla yapışıyorum sanki ekrana.. Hadi oku bakalım..
Nefis, ama gerçekten nefis programlar yapıyor bu görevini Anayasamız'dan alan kamu kurumu.. Bizim vergilerimizle aldığımızı, bize fazlasıyla veriyor..
Ama..
Aması şu..
"Haberimiz olursa.."
Çünkü TRT2 yapımcıları harikalar yaratırken, yöneticileri, o yayınlar hakkındaki bilgileri seyirciden esirgiyorlar..
Kumandamızda o anki yayını anlatan bilgi tuşu var. Basıyorsunuz.. Bilgi yok.. Diyelim Anjelika Akbar biriyle konuşuyor. Bilgi tuşu, Akbar'ın her hafta biriyle konuştuğunu yazıyor sadece, başladığı günden beri.. Yahu herkes herkesi tanımaya mecbur mu?.
Kumanda tuşunda bütün kanalların bir hafta boyunca ne göstereceklerini anlatan bilgi tuşu da var. Onda da bilgi yok.. Hiçbir yayının içeriği hakkında, ekranın hiçbir yerinde bilgi yok..
Bu nasıl bir vurdumduymazlık, bu nasıl bir seyirciyi hiçe saymak, bu nasıl o program için emek verenlere saygısızlık, bu nasıl yöneticiliktir?.
Yahu bilgisayardan anlayan bir liseli genç yeter bu işi yapmaya yahu.. Üç otuz paraya.. Yeterki birisi "Yapılsın" desin. Diyen yok yahu!. O zaman demek ki, "Yöneten" de yok..
Yapımcılar, iş size düşüyor.. Hiç değilse, konuşma programında, konuşanın adını ekrana sık sık bindirin ki, seyirci merakta kalmasın, ya da öfkeyle zaplayıp başka kanala gitmesin!.
TRT2 bir Yönetici bulana kadar!..

ETİKETLER
#trt #hıncal uluç