Medya
02 Haz 2010 13:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:20

HİÇ BİR DİZİDE BU KADAR ÇOK ''BİİİİP'' OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM!

Sina Koloğlu Milliyet Cadde'deki köşesinde Ezel'in bu haftaki bölümü için hangi yorumu yaptı?

‘EZEL’DEN BİİİP REKORU

Ben hatırlamıyorum bir dizide bu kadar çok ‘biip’lemenin olduğunu. ‘Ezel’in son yayınlanan bölümünde saymaya çalıştım, ‘biip’leri. 20’ye yakın ‘biip’li sahne vardı bu bölümde. Hayli küfrü bol bir bölümdü. Ama bunu bir eleştiri olarak söylemiyorum. İlişkilerin ve konuşmaların tavan yaptığı bir bölüm oldu. Bu arada söyleyeyim, dizi kendini buldu. O ilk bölümlerdeki gizem ve soru işaretli bölümlere kavuştu. Kerpeten ayaklanırsa şaşırmam!

Dizi bu bölümde toparladı
Hesaplaşmanın da sınırları zorladığı bir bölüm oldu. Kerpeten Ali, Ezel’in Ömer olduğunu anladı ve öyle gitti. Kerpeten Ali’nin, Ömer’in ‘Hayata Dönüş Operasyonu’ sırasında yaralandıktan sonra yattığı hastanedeki arşive bakan tekerlekli sandalyedeki kadın figürü mesela, yabancı dizilere öykünme gibi geldi. Saçları toplu, gözlüklü ve hastanenin arşivine bakıyor.

Kerpeten Ali onu boş koğuşta dolaştırıyor. Hastanede kimse yok, tam ‘Amerikan dizileri’ modunda bir durum. Olsun, sonuçta etkileyiciydi.

Yine hastanenin alt katında Ezel ile Kerpeten Ali’nin karşılaşmaları, boş tekerlekli sandalye, loş ışıklar ve sonra silahlı saldırı, converse ayakkabılı sapık adam... Yabancı dizi öğeleri bunlar, ama dediğim gibi göze batmıyordu. dedim ya, bu bölümde dizi kendini toparladı.

Sina Koloğlu/Milliyet Cadde